Δύο χρυσά ο Αντωνιάδης στο Βαλκανικό ορεινής ποδηλασίας

Δημήτρης Τομαράς
Δύο χρυσά ο Αντωνιάδης στο Βαλκανικό ορεινής ποδηλασίας

bet365

Σπουδαία εμφάνιση από τον 22χρονο Δημήτρη Αντωνιάδη στα Σκόπια και τους Βαλκανικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας όπου πήρε δύο χρυσά μετάλλια!

Ο αθλητής του ΠΣ Κρόνου Νίκαιας εντυπωσίασε στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας την Γενική. Γενικότερα ήταν μία πολύ καλή παρουσία από τον 22χρονο Δημήτρη Αντωνιάδη στα Σκόπια και τους Βαλκανικούς ορεινής ποδηλασίας. Αν και ανήκει ακόμα στην κατηγορία των Νέων Ανδρών κατάφερε να νικήσει στην Γενική κατάταξη, κερδίζοντας και τους άνδρες.

Κατακτώντας έτσι το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο χρόνος του ποδηλάτη του ΠΣ Κρόνου Νίκαιας ήταν 1:29:17, αφήνοντας δεύτερο τον Τούρκο ποδηλάτη Μπαϊράμ Εροκλού με 1:30:08. Ο Αντωνιάδης πήρε και δεύτερο χρυσό μετάλλιο, στην δική του κατηγορία, αυτή των Νέων ανδρών.

Από ελληνικής πλευράς ακολούθησαν στην Γενική κατάταξη ο 6ος Θεόδωρος Περίδης, ο 10ος Αλέξανδρος Βροχίδης (επίσης Νέος άνδρας) και 21ος ο Αναστάσιος Κουρμπέτης. «Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας, από την αρχή έως το τέλος του. Εγώ κυνήγησα τη νίκη και τα κατάφερα. Πιο δυνατός αντίπαλός μου ήταν ο Τούρκος που ήταν από την αρχή στην διεκδίκηση του χρυσού.

Ως προς την διαδρομή μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλή και κατά κάποιο τρόπο κοντά σε αυτές που μου αρέσουν. Με απότομες μικρές ανηφόρες και κατηφόρες με λάσπη», δήλωσε ο Δημήτρης Αντωνιάδης αμέσως μετά την μεγάλη του διπλή επιτυχία. Οι θέσεις των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών μας, στις κατηγορίες τους:

Άνδρες – Elite: 4ος ο Πετρίτσης Θεόδωρος, 10ος ο Κουρμπέτης Αναστάσιος
Γυναίκες: 8η η Μούκα Ειρήνη, εγκατέλειψε (πτώση) η Δαγκοπούλου Δανάη
Νέοι Άνδρες: 1ος ο Αντωνιάδης Δημήτριος, 3ος ο Βροχίδης Αλέξανδρος
Έφηβοι: 10ος ο Μεταλλίδης Χρήστος, 16ος ο Μπουκουβάλας Παναγιώτης
Παίδες: 6ος ο Γκόγκας Γεώργιος, 11ος ο Τσορτουκτσίδης Ηλίας, 16ος ο Σταυρακάκης Γεώργιος

Στους Βαλκανικούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας, στα Σκόπια, πήραν μέρος 11 συνολικά χώρες με περισσότερους από 100 αθλητές. Στα Σκόπια ήταν ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Κατσέλης, ενώ συνοδοί της αποστολής ήταν ο ταμίας της ΕΟΠ Παναγιώτης Πριστούρης και ο έφορος των Εθνικών ομάδων ΜΤΒ, Γιάννης Παττές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα