Τέλος η σεζόν για Αζαρένκα

Gazzetta team
Τέλος η σεζόν για Αζαρένκα

bet365

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Βικτόρια Αζαρένκα, καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό της στο αριστερό πόδι που την ταλαιπωρεί από τον περασμένο Μάρτιο.
"Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παίξω σε άλλα τουρνουά φέτος", ανακοίνωσε η Λευκορωσίδα στους φαν της μέσω Facebook. "Ήταν μια δύσκολη σεζόν για μένα. Προσπαθούσα να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, πιέζοντας και πιέζοντας. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι η καλύτερη προσέγγιση αυτή τη στιγμή. Θα χρησιμοποιήσω αυτό τον χρόνο για να αποθεραπευτώ πλήρως, να προσέξω το σώμα μου για να είμαι στην καλύτερη κατάστασή μου τη νέα χρονιά. Πάντα πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό και δεν πάνε όλα όπως θέλεις, όμως είναι στο χέρι σου να πάρεις το καλύτερο από ό,τι γίνεται. Και αυτό ακριβώς θα κάνω. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν θα παίξω σε αυτά τα φοβερά τουρνουά που απολαμβάνω μπροστά σε εσάς. Είστε το κίνητρο και η έμπνευσή μου! Ευχαριστώ όλους τους φαν και την ομάδα μου για τη στήριξη. Σημαίνει πολλά για μένα. Σας αγαπώ παιδιά. Έχουμε πολλά να πετύχουμε ακόμα. Και θα είμαι εκεί με όλη μου την καρδιά και το πάθος, δίνοντάς σας το 100% για να τα καταφέρω".
Η 25χρονη τενίστρια, πρώην Νο.1, έχασε όλη τη χωμάτινη σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού της και επανήλθε στο γρασίδι, μακριά από τον καλό της εαυτό. Κατάφερε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του US Open, ενώ αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο του Pan Pacific Open από τη μετέπειτα νικήτρια Άνα Ιβάνοβιτς. Αυτή ήταν και η τελευταία της εμφάνιση για φέτος στο τουρ. Πλέον έχει κατρακυλήσει στο Νο.25 της παγκόσμιας κατάταξης και λογικά δεν θα είναι ανάμεσα στις seeded του Αυστραλιανού Όπεν της νέας σεζόν.
 

Τελευταία Νέα