Έκοψαν την κορδέλα στο σπίτι της τοξοβολίας

Gazzetta team
Έκοψαν την κορδέλα στο σπίτι της τοξοβολίας

bet365

Το άθλημα της τοξοβολίας απέκτησε το δικό του «σπίτι» στο ΟΑΚΑ έπειτα από προσπάθειες αρκετών ετών, με τον Γιάννη Ανδριανό να κόβει την κορδέλα στα εγκαίνια που έγιναν στο περιθώριο του πανελληνίου πρωταθλήματος νέων.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα εδώ εγκαινιάζοντας το Νέο Ολυμπιακό Προπονητήριο της τοξοβολίας. Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να φτιαχτεί αυτός ο χώρος και θέλω να πιστεύω ότι θα βοηθήσει σημαντικά το άθλημα να φέρει νέες επιτυχίες», ήταν τα λόγια του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται οι αθλητές για τις προπονήσεις τους, κάτι που σημείωσε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Πέτρος Συναδινός, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για όλους εμάς τους ανθρώπους της τοξοβολίας είναι μια πολύ μεγάλη μέρα. Επιτέλους αποκτήσαμε ένα δικό μας σύγχρονο χώρο που θα διευκολύνει σημαντικά τις προσπάθειές μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι σήμερα εδώ μαζί μας και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο να γίνει πραγματικότητα ένα όνειρο ετών».

Παράλληλα με τα εγκαίνια και τους αγώνες, υπήρχε ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο οι προσκεκλημένοι –κάθε ηλικίας- μπορούσαν να έχουν μια πρώτη γνωριμία – επαφή με την τοξοβολία, υπό την καθοδήγηση προπονητών της ΕΦΟΤ.

 

Τελευταία Νέα