Αντίστροφη μέτρηση για Ναδάλ

Gazzetta team
Αντίστροφη μέτρηση για Ναδάλ

bet365

Ο Τόνι Ναδάλ επιβεβαίωσε ότι φτάνει η ώρα της επιστροφής του Ράφα στα κορτ, μετά από απουσία περίπου δέκα εβδομάδων.

Ο αριστερόχειρας Ισπανός τραυματίστηκε στο δεξί χέρι κατά τη διάρκεια προπόνησης τον περασμένο Ιούλιο και έχασε κατά σειρά τα Masters σε Τορόντο, Σινσινάτι και το US Open. Τρία τουρνουά που κέρδισε πέρυσι, οπότε έχασε 4.000 βαθμούς και τον έχει πλησιάσει επικίνδυνα στην παγκόσμια κατάταξη ο Ρότζερ Φέντερερ!

"Ακόμα δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το backhand με τη μέγιστη ένταση", τόνισε ο προπονητής του αριστερόχειρα τενίστα. "Είναι στο 80%. Αν είχε τουρνουά αυτή την εβδομάδα, δεν θα έπαιρνε μέρος. Την άλλη εβδομάδα έχει έναν αγώνα επίδειξης στην Αστάνα και μετά θα παίξει στο Πεκίνο και τη Σανγκάη. Εκεί θα είναι στο 100%".

Το πρόγραμμα, λοιπόν, λέει φιλικό αγώνα με τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά στο Καζακστάν (25/9) και μετά τη τη συμμετοχή του στο ασιατικό swing τις δύο πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου θα ακολουθήσουν Βασιλεία (20/10), Παρίσι (27/10) και Λονδίνο (9/11). Θυμίζουμε ότι το τελευταίο ματς του Ράφα ήταν στο Γουίμπλεντον, όπου γνώρισε οδυνηρή ήττα από τον Νικ Κύργιο στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα