Τίτλοι για Παπαμιχαήλ, Γραμματικοπούλου

Gazzetta team
Τίτλοι για Παπαμιχαήλ, Γραμματικοπούλου

bet365

Οι επιτυχίες για τις ελληνικές ρακέτες στα διεθνή τουρνουά συνεχίζονται, με την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και την Δέσποινα Παπαμιχαήλ να πανηγυρίζουν τίτλους σε Σερβία και Βουλγαρία αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα, η Γραμματικοπούλου κατέκτησε το τρόπαιο στο τουρνουά των 10.000 δολαρίων που έγινε στην πόλη Βάνια, επικρατώντας σε ένα δραματικό τελικό της Ντέα Χερτζέλας από την Βοσνία με ανατροπή και 1-6, 6-3, 7-6(5).

Η Παπαμιχαήλ από την πλευρά της ήταν η νικήτρια στον τελικό του διπλού στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων που έγινε στη Σόφια, με συμπαίκτρια την Σκοπιανή Λίνα Τζιορτσέσκα. Οι δύο αθλήτριες επικράτησαν στον τελικό των Ρεμπέκα Σράμκοβα (Σλοβακία) και Τζούλια Τερζίσκα (Βουλγαρία) με 6-1, 6-4. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στο διπλό σε 25αρι τουρνουά για την 21χρονη πρωταθλήτρια μας, η οποία έχει και άλλους 9 τίτλους σε τουρνουά των 10.000 δολαρίων.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε το ίδιο καλά η Ναταλία Νικολοπούλου που αγωνίστηκε στον τελικό του διπλού στο «National Sport Park Open U16» που έγινε στα Τίρανα. Με παρτενέρ την Σκοπιανή Ντάριγια Κρόβσκα ηττήθηκαν από τις Καταρίνα Μαρινκοβίκι και Μπίστρα Πέτρεσκα με 4-6, 6-4, 10-7. Στο απλό του τουρνουά η Νικολοπούλου είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά και πάλι από την Μαινκοβίκι με 7-5, 7-5.

 

Τελευταία Νέα