Φουλ για κούπα η Σερένα

Gazzetta team
Φουλ για κούπα η Σερένα

bet365

Μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης έχουν ήδη πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τη Νέα Υόρκη, όμως η Σερένα Γουίλιαμς έκανε το καθήκον της και πάει για τον 18ο major τίτλο της.

Πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το σκορ, η 33χρονη Αμερικανίδα κέρδισε 6-3, 6-3 τη συμπατριώτισσα και φίλη της Βαρβάρα Λεπτσένκο, κλείνοντας για άλλη μια φορά θέση στη φάση των "16" του US Open. Η κλάση της Σερελνα μίλησε στα δύσκολα και η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο έχει κάθε δικαίωμα να "βλέπει" τίτλο στην πατρίδα της για τρίτη σερί χρονιά.

Το επόμενο εμπόδιό της είναι η Εσθονή Κάια Κανέπι, που πέτυχε εμφατική νίκη σε βάρος της Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο (Νο.15 του ταμπλό) με 7-5, 6-0.

Κάθε ματς και καλύτερη είναι η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.16). Η πρώην Νο.1 τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης διέλυσε με 6-1, 6-1 τη Ρωσίδα Έλενα Βεσνίνα και θα παίξει με τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, την Αλεξάντρα Κρούνιτς. Η Κέισι Ντελάκουα (Νο.29), τέλος, έβαλε φρένο στην Καρολίνα Πλίσκοβα (6-3, 3-6, 6-4) και βρίσκει στον δρόμο της τη Φλάβια Πενέτα.

 

Τελευταία Νέα