Τα φώτα σε Νόλε, Άντι και Σερένα

Gazzetta team
Τα φώτα σε Νόλε, Άντι και Σερένα

bet365

Επιστρέφουν απόψε στο κορτ του Arthur Ashe Stadium οι Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ και Σερένα Γουίλιαμς για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη φάση των "32" του US Open. Κόντρα στον Αντρέας Σέπι ο Νικ Κύργιος.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο θα παίξει περίπου στις 10 το βράδυ με τον Γάλλο Πολ Ανρί Ματιέ, ενώ ο Άντι θα ανοίξει το βραδινό πρόγραμμα με τον αγώνα του κόντρα στον Γερμανό qualifier Ματίας Μπάσινγκερ (2π.μ.). Ο 27χρονος Βρετανός (Νο.8 του ταμπλό) παρουσίασε πολύ ανησυχητική εικόνα στην πρεμιέρα του με τον Ρόμπιν Χάασε, στην οποία "πάλεψε" με κράμπες σε όλο του το σώμα!

Συνεχίζεται και η προσπάθεια του Μίλος Ράονιτς (Νο.5), που θα βρει απέναντί του περίπου τα μεσάνυχτα τον Γερμανό Πέτερ Γκόγιοβτσικ. Τη δεύτερη νίκη του θα προσπαθήσει να πετύχει και ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.9), που αντιμετωπίζει στις 8μ.μ. τον Αλεξάντρ Νεντοβιέσοφ από το Καζακστάν και λίγες ώρες αργότερα (περίπου στη 1π.μ.) ο Νικ Κύργιος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ιταλό Αντρέας Σέπι.

Η Σερένα θα αγωνιστεί κόντρα στην επίσης Αμερικανίδα Βάνια Κινγκ (8μ.μ.), η Βικτόρια Αζαρένκα (Νο.16) θα ανοίξει την αυλαία στο κεντρικό κορτ με το ματς κόντρα στην Κριστίνα Μακχέιλ (6μ.μ.) και η Πέτρα Κβίτοβα (Νο.3) θα επιχειρήσει να κάμψει την αντίσταση της Πέτρα Τσετκόφσκα (11μ.μ). Η Άνα Ιβάνοβιτς (Νο.8) παίζει με την Καρολίνα Πλίσκοβα (6μ.μ.) και η αυλαία θα πέσει στις 4 το πρωί με την αναμέτρηση της Τζίνι Μπουσάρντ (Νο.7) με τη Σοράνα Κιρστέα.

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά κορτ:

Arthur Ashe Stadium (6μ.μ.)
Μακχέιλ-Αζαρένκα
Σ. Γουίλιαμς-Κινγκ
Τζόκοβιτς-Ματιέ

Arthur Ashe Stadium (2π.μ.)
Μπάσινγκερ-Μάρεϊ
Κιρστέα-Μπουσάρντ

Louis Armstrong Stadium (6μ.μ.)
Καρ. Πλίσκοβα-Ιβάνοβιτς
Στρουφ-Ίσνερ
Κρούνιτς-Κις
Γκόγιοβτσικ-Ράονιτς

Grandstand (6μ.μ.)
Νισικόρι-Αντούχαρ
Τσονγκά-Νεντοβιέσοφ
Κβίτοβα-Τσετκόφσκα

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ.

 

Τελευταία Νέα