Με τον «αέρα» του φαβορί η Σερένα

Gazzetta team
Με τον «αέρα» του φαβορί η Σερένα

bet365

Μετά τον τίτλο στο Σινσινάτι, η Σερένα Γουίλιαμς θα ταξίδευε με «αέρα» στη Νέα Υόρκη, που ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο, μετά την κλήρωση του US Open.

Η 32χρονη Αμερικανίδα θα διεκδικήσει στο Μεγάλο Μήλο το 6ο τρόπαιο της καριέρας της, έχοντας στην πλευρά της, ως Νο1 του ταμπλό, μόνο την Πέτρα Κβίτοβα (στο Νο3) την οποία, καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συναντήσει στα ημιτελικά και την Άνα Ιβάνοβιτς (Νο8), με την οποία θα κοντραριστεί ένα γύρο πιο πριν, στα προημιτελικά.

Εφόσον η επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης δεν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής, όπου δεν αποκλείεται να βρει απέναντί της μία εκ των Σιμόνα Χάλεπ (Νο2) , Μαρία Σαράποβα (Νο5). Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωπες στην οκτάδα, με τη Ρωσίδα να έχει πιο πριν τα εμπόδια των Σαμπίν Λισίτσκι και Καρολίν Βοζνιάκι, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα για την ίδια.

Η Χάλεπ από την άλλη σε μια ακόμη προσπάθεια να πανηγυρίσει σε ένα μεγάλο τουρνουά θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο πιθανότατα την Γκαρμπίν Μουγκουρούθα, ενώ στη συνέχεια τη νικήτρια του ζευγαριού Βένους Γουίλιαμς-Σάρα Εράνι.

Στο Νο4 του ταμπλό, μαζί με τις Σαράποβα και Κάλεπ, βρίσκεται η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει ραντεβού στις «8» με την Αντζελίκ Κέρμπερ που κατέχει το Νο6.

Η κλήρωση των γυναικών

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα