Εκτός τελικού οι Κατσούλη, Μπανούση

Gazzetta team
Εκτός τελικού οι Κατσούλη, Μπανούση

bet365

Οι Ελένη Κατσούλη και Ιουλιάννα Μπανούση έκαναν την προσπάθειά τους στα προκριματικά του 1μ των καταδύσεων, στο Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου του Βερολίνου, όμως βρέθηκαν εκτός τελικού.

Πιο αναλυτικά, η Μπανούση κατέλαβε την 21η θέση με συνολική βαθμολογία 209.20, ενώ η Κατσούλη ήταν 23η με 202.10 βαθμούς, μεταξύ των 25 αθλητριών που έλαβαν μέρος. Στον τελικό πέρασαν οι 12 καλύτερες αθλήτριες.

«Καλή εμφάνιση δεδομένων των συνθηκών»

Ικανοποιημένη από την εμφάνισή δεδομένων των συνθηκών που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα δήλωσε η Ιουλιάννα Μπανούση, η οποία σχολίασε μετά τον αγώνα: «Ο αγώνας ήταν δύσκολος, όπως τον περίμενα βέβαια, έκανα αυτό που μπορούσα, σίγουρα όμως περίμενα κάτι παραπάνω, αλλά με τις συνθήκες προετοιμασίας που είχαμε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν μια καλή εμφάνιση».

Οι δύο καταδύτριες θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στη διοργάνωση μετέχοντας στα 3μ συγχρονισμένων καταδύσεων, ενώ η Μπανούση θα αγωνιστεί και στα 3μ. «Στα 3μ συγχρονισμένων θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στον τελικό κι από εκεί και πέρα να σημειώσουμε μια καλή εμφάνιση. Αυτό είναι το αγώνισμα που μας ενδιαφέρει πιο πολύ», τόνισε από την πλευρά της η Κατσούλη.

 

Τελευταία Νέα