Φοβήθηκαν για τον ιό Έμπολα στη Γλασκώβη

Gazzetta team
Φοβήθηκαν για τον ιό Έμπολα στη Γλασκώβη

bet365

Συναγερμός σήμανε προς στιγμήν στη Γλασκώβη, μετά την αδιαθεσία ποδηλάτη. Υπήρξαν φόβοι για τον ιό Έμπολα που ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Ο 32χρονος Μόζες Σεσάι από τη Σιέρα Λεόνε, περιοχή όπου ο ιός έχει εξαπλωθεί έχοντας σκοτώσει μέχρι στιγμής στις χώρες τις δυτικής Αφρικής περισσότερα από 700 άτομα, εισήχθη σε νοσοκομείο της Γλασκώβης, λίγο πριν από τη συμμετοχή του στους Αγώνες Κοινοπολιτείας.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των διοργανωτών που προχώρησαν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος τόσο για τον αθλητή όσο και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που διαμένουν στο χωριό των Αγώνων.

«Ήμουν άρρωστος. Ένιωθα πολύ κουρασμένος. Οι γιατροί με αντιμετώπισαν σαν να είχα τον ιό, φορώντας ειδικές στολές. Ήταν πολύ τρομακτικό» ανέφερε ο Σεσάι, ο οποίος ανακουφίστηκε όταν έμαθε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήταν αρνητικά, όπως βέβαια και οι υπεύθυνοι.

«Όλοι οι αθλητές στο Χωριό είναι καθαροί. Επιβεβαιώνουμε ότι ένας αθλητής υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις όταν παρουσίασε συμπτώματα του ιού Έμπολα, όμως τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Δεν υπάρχει καμία ανησυχία», τονίστηκε σχετικά από τους αρμόδιους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα