Κι άλλο καμπ για τους Νέους

Gazzetta team
Κι άλλο καμπ για τους Νέους

bet365

Η προετοιμασία της Εθνικής πόλο νέων ανδρών συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τους διεθνείς μας να συγκεντρώνονται εκ νέου για προπονήσεις.

Η μεγάλη διοργάνωση της κατηγορίας θα λάβει χώρα στην Τιφλίδα το διάστημα 24 με 31 Αυγούστου και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς όρισε νέο καμπ για την ομάδα στον Άγιο Κοσμά.

Το πρώτο ραντεβού έχει δοθεί για το πρωί της Πέμπτης (31/7) και αυτοί που θα λάβουν μέρος είναι οι: Ζερδεβάς, Ποταμιάνος, Αλβέρτης, Καπετανάκης, Μασμανίδης, Κοπελιάδης, Καλαϊτζής, Μαυρωτάς, Κουρούβαλης (ΝΟ Βουλιαγμένης), Χάλαρης, Φωκάς (Π. Φάληρο), Πρέκας, Λιαπάκης, Τσαχειλίδης, Αργυρόπουλος (Ολυμπιακός), Καλογεράκος (ΑΝΟ Γλυφάδας), Σαρρής (ΝΟ Χίου), Πανταζόπουλος, Γερακούδης (Παναθηναϊκός), Σαρτζετάκης ( ΝΟ Χανίων), Χατζηγούλας (ΠΑΟΚ, Παπάκος (ΝΕ Πατρών, Λεβεντάκος (ΝΟ Πατρών), Βέκκος, Καρακάσης (Πανιώνιος)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα