Ασημάκη: «Θα ξαναέρθουν οι μεγάλες στιγμές»

Gazzetta team
Ασημάκη: «Θα ξαναέρθουν οι μεγάλες στιγμές»

bet365

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη μίλησε για την ήττα της Εθνικής από την Ιταλία και δήλωσε σιγουριά για μετάλλια στο μέλλον.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Ασημάκη στον Sentra 103,3:
Για το γκολ που πέτυχε στα τρία δεύτερα:
«Η αλήθεια είναι ότι ήξερα ότι είχαμε ελάχιστο χρόνο… Μου φάνηκε, όμως, ότι είχαμε πολλή ώρα… Κοίταζα τη Μανωλιουδάκη και με είχε καρφώσει με τα μάτια της… Πίστευα ότι δεν θα χάναμε την πρόκριση στα πέναλτι… Τα πέναλτι, όμως, είναι θέμα τύχης. Τις είχαμε κερδίσει πέρσι, όμως φέτος δεν τα καταφέραμε… Συνήθως η τύχη γέρνει μ' αυτόν που κάνει την ανατροπή στο τέλος στα πέναλτι, όμως, αυτό δεν συνέβη».

Για το αν ήταν να εκτελέσει πέναλτι:
«Δεν ήταν να εκτελέσω εγώ πέναλτι».

Αν είναι από τις ήττες του «γαμώτο»:
«Πραγματικά καθόμουνα και το σκεφτόμουνα πως είναι το 1ο πανευρωπαϊκό που δεν περνάμε στην 4άδα! Το συνειδητοποιώ όσο περνά ο καιρός, υπάρχει μεγάλη πίκρα. Δεν ήμασταν τόσο καλές στη διοργάνωση. Στο ματς με την Ιταλία, όμως, δείξαμε πάθος και ψυχή. Σίγουρα μας πονάει. Κάθε χρόνο, όμως θα προσπαθούμε και θα δουλεύουμε και θα ξαναέρθουν οι μεγάλες στιγμές».

Για τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάζεται η ομάδα:
«Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Δεν έχουμε τα αυτόνοητα… Η Εθνική ψάχνει πισίνα για προπόνηση… Όταν παίζουμε με τη Μεγάλη Βρετανία σ' αυτό το τουρνουά και παίζουμε μεσημέρι και πάμε το προηγούμενο βράδυ στη Βουδαπέστη, έχουμε μία προπόνηση και έναν ύπνο. Όλα τα πράγματα μετράνε... Σίγουρα υπήρχαν ελλείψεις σε σχέση με άλλες χώρες. Πολλές ομάδες προετοιμάζονται σε συνθήκες πολύ καλύτερες από μας».

Για αυτό που έγραψε η Γεωργία Λινάκη πως «η ήττα από την Ιταλία είναι το μετάλλιο που θα ΄ρθει αύριο»:
«Με πονάει που χάσαμε από την Ιταλία. Μία Ιταλία που ακόμα και μ' αυτή την νεανική ομάδα που έχουμε και με ελλιπή προπόνηση, θα μπορούσαμε να τις κερδίσουμε. Συν τοις άλλοις, είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει στο πόλο με τη διαιτησία με τις Ιταλίδες, συνέχεια κόντρα είναι, είναι γελοίο… Εμείς οι παλιότερες που έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές με την προηγούμενη ομάδα, μας πεισμώνει αυτός ο αποκλεισμός».

Για τη μεταγραφή της στον Ολυμπιακό:
«Κάποιος αθλητής πρέπει να βρίσκει κίνητρα να γίνεται καλύτερος. Στη χρονιά που θα έρθει, θέλω να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν. Εδώ έδωσα τα πάντα για την Εθνική. Όταν μιλάμε για Εθνική, όλες μας είμαστε μία οικογένεια».

 

Τελευταία Νέα