Καλή κλήρωση για τους άνδρες

Καλή κλήρωση για τους άνδρες

Gazzetta team
Καλή κλήρωση για τους άνδρες

bet365

Η κληρωτίδα ήταν φιλική με την Εθνική χάντμπολ των ανδρών για τα προκριματικά του Euro 2018, όχι όμως και με την αντίστοιχη των γυναικών που πέφτει στα… βαθιά του Παγκοσμίου του 2015.

Στην κλήρωση που διεξήχθη στη Βιέννη, το συγκρότημα των ανδρών, που ήταν στους ισχυρούς, κληρώθηκε στον 1ο Όμιλο με το Βέλγιο και την Κύπρο, ομάδες που έχει συναντήσει ξανά στο παρελθόν.

Μια ακόμη προσπάθεια θα ξεκινήσει σε λίγο διάστημα από την Εθνική για να προκριθεί στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης. Οι αγώνες θα γίνουν τον Οκτώβριο/Νοέμβριο 2014 και Απρίλιο/ Μάιο 2015 και η πρώτη ομάδα από το γκρουπ θα προκριθεί στα πλέι οφ τον Ιούνιο του 2015 για την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στον 2ο Όμιλο βρέθηκαν οι Εσθονία, Λουξεμβούργο και Γεωργία και στον 3ο Όμιλο οι Ρουμανία, Ιταλία και Κόσοβο.

Στα δύσκολα οι γυναίκες

Αντίθετα, η τύχη δεν χαμογέλασε στην αντίστοιχη ομάδα των γυναικών, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015. Η Εθνική μας τοποθετήθηκε στον 1ο Όμιλο με τις Σλοβενία, Λευκορωσία και Ελβετία, κάνοντας πολύ δύσκολο το έργο της, καθώς μόνο η πρώτη ομάδα του ομίλου θα πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, από όπου θα κριθεί και το εισιτήριο για τα τελικά.

Οι ομάδες κάθε γκρουπ έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν οι αγώνες να διεξαχθούν σε μία έδρα σε μορφή τουρνουά (26-30 Νοεμβρίου ή 3-6 Δεκεμβρίου) ή αλλιώς εντός και εκτός έδρας σε 3 αγωνιστικές εβδομάδες (8-12 Οκτωβρίου, 26-30 Νοεμβρίου, 3-6 Δεκεμβρίου).

 

Τελευταία Νέα