«Κανένα προεκλογικό υλικό στο Καραϊσκάκη»

Gazzetta team
«Κανένα προεκλογικό υλικό στο Καραϊσκάκη»

bet365

Ανακοίνωσε εξέδωσε η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του υποψηφίου Δήμαρχου Πειραιά Δρίτσα για την εκδήλωση της στο Καραϊσκάκη.

H προγραμματισμένη, στο ετήσιο πλάνο για το σχολικό έτος 2013-2014, 13η Αθλητική Ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι» της ΕΘΝ.Ο.Α., φιλοξενήθηκε σήμερα στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στον Πειραιά, όπου μαθητές και μαθήτριες σχολείων από την Περιφέρεια Νοτίου Τομέα Αττικής και Περιφερειακού τομέα Πειραιά (Γλυφάδα, Π.Φάληρο, Ν.Σμύρνη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Αργυρούπολη, Πειραιά, Νίκαια κ.τ.λ.) έλαβαν μέρος στο πλαίσιο προώθησης του Αθλητισμού, του «Φίλαθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές και προπονητές από δέκα ολυμπιακά αθλήματα.

Το πρόγραμμα συνεχίζει το οδοιπορικό σε ολόκληρη τη χώρα, όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, όπως κάθε φορά, έλαβαν καπελάκια και μπλουζάκια με το σήμα της ΕΘΝ.Ο.Α. λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος. Κανένα προεκλογικό υλικό δεν διανεμήθηκε από την γραμματεία της ΕΘΝ.Ο.Α., άρα οποιαδήποτε προσπάθεια συσχετισμού της σημερινής Αθλητικής Ημερίδας, με τις επερχόμενες εκλογές, είναι προφανώς ατυχής και άστοχη!

 

Τελευταία Νέα