Αλλα 11 εκατομμύρια στον αθλητισμό

Δήμος Μπουλούκος
Αλλα 11 εκατομμύρια στον αθλητισμό

bet365

Ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός ανακοίνωσε την επιπλέον επιχορήγηση με 11 εκατομμύρια του ερασιτεχνικού αθλητισμού, δικαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr

Oπως είχε γράψει το gazzetta.gr στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αποφασίστηκε η έκτακτη επιχορήγηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού με ποσό που θα αγγίζει τα περσινά 23 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτό αποδείχθηκε σήμερα με την ανακοίνωση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Μετά την συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός για το ζήτημα της αναγκαίας στήριξης του ελληνικού αθλητισμού με πρόσθετους πόρους, υπογράφηκε σήμερα από τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα η απόφαση για έκτακτη επιχορήγηση ύψους 11 εκατ. ευρώ.

Από το ποσό αυτό, 9 εκατ. ευρώ θα χορηγηθούν σε Αθλητικές Ομοσπονδίες και αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία, 1 εκατ. ευρώ θα διατεθεί για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ, και 1 εκατ. ευρώ για επείγουσες επισκευαστικές εργασίες σε Εθνικά Αθλητικά Κέντρα (ΕΑΚ) της χώρας.

Έτσι, η συνολική φετινή επιχορήγηση του ελληνικού αθλητισμού θα κυμανθεί στα περυσινά επίπεδα.»

 

Τελευταία Νέα