Βγαίνει η οκτάδα στο Μόντε Κάρλο

Gazzetta team
Βγαίνει η οκτάδα στο Μόντε Κάρλο

bet365

Θα... βαρεθούν να βλέπουν σούπερ σταρ την Πέμπτη (17/4) οι θεατές στο Monte Carlo Country Club, αφού όλοι οι μεγάλοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά του πρώτου χωμάτινου Masters της σεζόν.

Την αυλαία στο κεντρικό κορτ θα ανοίξει η πολύ ενδιαφέρουσα κόντρα ανάμεσα στον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά (Νο.9) και τον Φάμπιο Φονίνι (Νο.10) και θα ακολουθήσει η προσπάθεια του πολυνίκη της διοργάνωσης. Ο Ράφα Ναδάλ (Νο.1), κάτοχος οκτώ τίτλων στο Πριγκιπάτο, θα μονομαχήσει με τον Αντρέας Σέπι (Νο.35).

Τη σκυτάλη θα πάρει στη συνέχεια ο Ρότζερ Φέντερερ (Νο.4), που φιλοδοξεί να σηκώσει για πρώτη φορά το τρόπαιο στο Μόντε Κάρλο. Ο 32χρονος Ελβετός έκανε φύλλο και φτερό στην πρεμιέρα του τον Ράντεκ Στέπανεκ και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στον επίσης Τσέχο Λούκας Ροσόλ (Νο.47).

Τελευταίος θα αγωνιστεί ο κάτοχος του τίτλου, ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο.2). Ο 26χρονος Σέρβος, που έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία τουρνουά της σειράς Masters, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον 22χρονο Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (Νο.62).

Οι Big 3 κλέβουν ασφαλώς την παράσταση, όμως στο Court des Princes διεξάγονται πιο γερές κόντρες! Τα φώτα πέφτουν στα ματς Φερέρ-Ντιμιτρόφ και Βαβρίνκα-Αλμάγρο, ενώ για άλλα δύο εισιτήρια θα παλέψουν οι Ρομπρέδο-Ράονιτς και Γκαρθία Λόπεθ-Μπέρντιχ.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 17/4


Court Central (11.30π.μ.)
Τσονγκά-Φονίνι
Ναδάλ-Σέπι
Φέντερερ-Ροσόλ
Τζόκοβιτς-Καρένιο Μπούστα

Court des Princes (11.30π.μ.)
Ρομπρέδο-Ράονιτς
Βαβρίνκα-Αλμάγρο
Φερέρ-Ντιμιτρόφ
Γκαρθία Λόπεθ-Μπέρντιχ

 

Τελευταία Νέα