Με άνεση στο Πριγκιπάτο ο Φέντερερ

Gazzetta team
Με άνεση στο Πριγκιπάτο ο Φέντερερ

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ έκανε… βασιλική πρεμιέρα στο Masters του Μόντε Κάρλο, ξεπερνώντας μόλις σε 52 λεπτά το εμπόδιο του Ράντεκ Στέπανεκ (Νο41 στον κόσμο).

Πρώτη εμφάνιση έπειτα από τρία χρόνια για τον Ελβετό στη διοργάνωση του Πριγκιπάτου και η περίοδος του χώματος ξεκίνησε ιδανικά για τον 32χρονο πρωταθλητή, ο οποίος με σοβαρή και πειθαρχημένη εμφάνιση πέρασε στους «16» του θεσμού με 6-1, 6-2 επί του αντιπάλου του.

Εξαιρετικά τα ποσοστά για τον Φέντερερ στους κερδισμένους πόντους από το πρώτο σερβίς (88% έναντι 56% του Στέπανεκ), με 14 winners και μόλις 9 λάθη ο αγώνας κύλησε σύμφωνα με το ρυθμό που έδινε ο «βασιλιάς» τη στιγμή που ο Τσέχος είχε 6 μόλις winners και 22 αβίαστα λάθη.

Επόμενος αντίπαλος για το Νο4 του ταμπλό θα είναι ένας ακόμη Τσέχος, ο Λούκας Ροσόλ ο οποίος επικράτησε με 6-4, 6-4 του Γάλλου, Μισέλ Λιοντρά.

Στον 3ο γύρο του τουρνουά προκρίθηκε και ο Μίλος Ράονιτς, Νο8 του ταμπλό, που δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ από τον Γεν Σουν Λου τον οποίο νίκησε με 6-7, 6-2, 6-1 και θα παίξει με τον Τόμι Ρομπρέδο. Ο έμπειρος Ισπανός χρειάστηκε τρία σετ για να λυγίσει τον Ζουλιέν Μπενετό με 4-6, 6-0, 6-1. Το εισιτήριο πήρε και ο Φάμπιο Φονίνι, Νο10 του ταμπλό, ξεπερνώντας με δυσκολία το εμπόδιο του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με 7-6, 6-4. Ο 26χρονος Ιταλός βρίσκει τώρα μπροστά του τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, Νο.9 του ταμπλό.

 

Τελευταία Νέα