«Ασημένιος» ο Κοκκαλάνης στη Μαγιόρκα

Gazzetta team
«Ασημένιος» ο Κοκκαλάνης στη Μαγιόρκα

bet365

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης προσέθεσε μια ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό του τη φετινή σεζόν και μετά το χρυσό στο Μαϊάμι, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο «Κύπελλο Πριγκίπισσας Σοφίας».

Η διεθνής ρεγκάτα έριξε το Σάββατο (5/4) την αυλαία της στη Μαγιόρκα κι ο πρωταθλητής μας που είναι από το ξεκίνημα μέσα στα μετάλλια, κρέμασε το ασημένιο στο στήθος έπειτα από 12 ιστιοδρομίες με 56 βαθμούς ποινής, ενώ θα μπορούσε να ήταν ακόμη και πρώτος αν δεν τερμάτιζε 24ος στην προτελευταία κούρσα. Το χρυσό πανηγύρισε ο Γάλλος λε Κοφ με 53 βαθμούς, ενώ το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο συμπατριώτης του Λουί Γιαρ με 56 βαθμούς ποινής. Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών η Αγγελική Σκαρλάτου 45η.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες με ελληνικό ενδιαφέρον και στα 470 των ανδρών οι Μάντης-Καγιαλής έφτασαν πολύ κοντά στο μετάλλιο, τερματίζοντας τέταρτοι στη γενική κατάταξη με 78 βαθμούς ποινής. Οι Καμπουρίδης-Παπαδόπουλος τερμάτισαν 13οι με 106 βαθμούς και οι Παπουτσόγλου-Ορφανός 49οι με 151 βαθμούς. Στις γυναίκες, το δίδυμο Παγίδα-Στρατηγίου κατετάγη 32ο με 215 βαθμούς ποινής.

Στα Finn ο Γιάννης Μιτάκης τερμάτισε 14ος με 89 βαθμούς ποινής, ενώ στα Laser ο Αντώνης Μπουγιούρης κατετάγη στην 59η θέση. Στα 49er οι Χειμώνας-Μπενάκης κατέλαβαν την 70ή θέση, ενώ τέλος στα Nacra 17 το δίδυμο Μπεκατώρου-Τριγκώνης τερμάτισαν 57οι με 146 βαθμούς ποινής.

 

Τελευταία Νέα