Τρέλα για Ντίμι! (pic)

Gazzetta team
Τρέλα για Ντίμι! (pic)

bet365

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έχει προκαλέσει ξεσηκωμό... Ο 22χρονος Βούλγαρος είναι το next big thing του παγκοσμίου τένις και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν τη ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά στην Ηλιούπολη!

Ο Ντίμι θα ενισχύσει την πατρίδα του στο tie εναντίον της Ελλάδας για τη δεύτερη κατηγορία της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Davis Cup και αυτό δεν είναι τόσο ευχάριστο για τη χώρα μας... Είναι, όμως, η πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 που έρχεται στην Αθήνα ένα τόσο μεγάλο αστέρι, οπότε ας μην παραπονιόμαστε!

Τα εισιτήρια των αγώνων, που κοστίζουν 20 ευρώ ανά ημέρα, κυκλοφορούν το απόγευμα και ήδη έχει γίνει ένας... μικρός χαμός. Μιλάμε, άλλωστε, για τον Νο.15 τενίστα στον κόσμο, τον... κλώνο του Ρότζερ Φέντερερ και το αγόρι της Μαρία Σαράποβα! Φουλ πακέτο, δηλαδή... Τα ματς θα γίνουν στον Αθλητικό Όμιλο Αντίσφαίρισης Ηλιούπολης, όπου έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές προκειμένου να γίνει εφικτή η φιλοξενία περίπου 1.000 θεατών.

Την Πέμπτη (3/4) στις 12μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και η συνέντευξη τύπου των δύο ομάδων, ενώ οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (4/4) στη 1μ.μ. με τους δύο πρώτους αγώνες του απλού. Το Σάββατο (5/4) στις 2μ.μ. θα γίνει το διπλό και την Κυριακή (6/4) οι αντίστροφοι αγώνες του απλού. Τα παιχνίδια κρίνονται στα τρία σετ και ο νικητής του tie στις τρεις επιτυχίες. Τα ματς θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Novasports 4.

Τα εισιτήρια, λοιπόν, θα πωλούνται από το απόγευμα στην ΕΦΟΑ (Υμηττού 267) και στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης (Έβερτ 1 και Κεφαλληνίας). Δείτε την αφίσα των αγώνων!

 

Τελευταία Νέα