Συγκεντρώνονται οι νέοι ενόψει Euro

Συγκεντρώνονται οι νέοι ενόψει Euro

Gazzetta team
Συγκεντρώνονται οι νέοι ενόψει Euro

bet365

Την προσεχή Τετάρτη, 26 Μαρτίου αρχίζει στη Θεσσαλονίκη την προετοιμασία της η Εθνική χάντμπολ των νέων, εν όψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στις αρχές Απριλίου για τα Σκόπια όπου θα αντιμετωπίσει εκτός την οικοδέσποινα ομάδα, την Ισλανδία και την Ιταλία (4-6/4) σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές Στέλιος Σεϊρεκίδης και Στέλιος Αλεπουδέας κάλεσαν για προπονήσεις 20 συνολικά αθλητές, που είναι οι εξής: Μπουκοβίνας, Καφαντάρης, Σεϊρεκίδης, Δέσπος (ΧΑΝΘ), Ζλατάνος, Ντόβας, Μιχαηλίδης, Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Αντωνιάδης, Μυλωνάς (Αναγέννηση Βύρωνα), Κεδέρης, Κρεμαστιώτης, Σπέντζος, Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Ιωάννου (Ποντολ Κομπολ- Γαλλία), Μπάγιος, Αραπακόπουλος (ΑΣΕ Δούκα), Χατζηβακαλέλης (Φοίβος Συκεών), Παπαδόπουλος Αδαμ (Δράμα 86), Χερουβείμ (ΑΕΚ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα