«Ανάσες» για τον Ερασιτέχνη Ηρακλή

Gazzetta team
«Ανάσες» για τον Ερασιτέχνη Ηρακλή

bet365

Παράταση στην εντολή απόφασης που δόθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών για τη διάλυση του Ερασιτέχνη Ηρακλή πήρε ο σύλλογος, με την Περιφέρεια Θεσσαλονίκης να έχει πλέον τον πρώτο λόγο.

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (25/11) από το συμβούλιο Οικονομικής Επιτροπής αποφασίστηκε ομόφωνα να επιστραφεί εκ νέου ο σχετικός φάκελος στο Περιφερειακό συμβούλιο και να συγκροτηθεί επιτροπή που θα επιληφθεί του θέματος, ώστε να βρεθεί τρόπος να γίνει τροπολογία, αφού επιστραφεί στο Υπουργείο το έγγραφο για τη διάλυση.

Το ΚΚΕ επέμεινε στην άποψή του, να περάσει δηλαδή το θέμα στη Βουλή, ενώ από την άλλη οι παράγοντες του Ηρακλή που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση ευχαρίστησαν όσους βρίσκονται κοντά στο σύλλογο και βοηθούν στο να βρεθεί λύση.

«Χαιρετίζουμε όλους γιατί το μεγαλύτερο ποσοστό στέκεται δίπλα στο πρόσωπο του Ηρακλή. Αυτό που πρέπει να γίνει να καλυφθούμε χρονικά, ώστε να ανοίξει το ΑΦΜ, να δουλέψει ο σύλλογος και να πληρώσει αυτά που πρέπει. Τα χρέη έχουν ονοματεπώνυμα. Αν χρειαστείτε βοήθεια σ' αυτή την πρόταση, είμαστε στην διάθεσή σας. Ο Ηρακλής πέτυχε αυτό που ήθελε. Αφενός το χαρτί επιστρέφεται στον ΣΔΟΕ, αφετέρου με την επιτροπή που θα γίνει από μέλη της ΠΚΜ, βουλευτές, ανθρώπους του υπουργείου αθλητισμού και μέλη του ΓΣ Ηρακλής, μέσω της τροπολογίας που θα συνταχθεί, πρώτο μέλημα είναι να αποδειχθεί ότι ο Ηρακλής δεν είναι κερδοσκοπικό σωματείο. Στη συνέχεια, με την βοήθεια όλων των μελών της επιτροπής και την πίεση που θα ασκήσουν προς όλους, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μετατοπιστούν τα χρέη στα πρόσωπα, γεγονός που σημαίνει ότι αυτόματα θα ανοίξει και το ΑΦΜ που αποτελεί ένα εξίσου πολύ σημαντικό πρόβλημα για την λειτουργία του συλλόγου», δήλωσε ο Κώστας Τσιρογιάννης.

 

Τελευταία Νέα