Επιστρέφει στη δράση ο Φελπς!

Gazzetta team
Επιστρέφει στη δράση ο Φελπς!

bet365

Ο Μάικλ Φελπς ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πισίνες με όλες τις… τιμές, μετά το «αντίο» στους Αγώνες του Λονδίνου, κάνοντας ήδη προπονήσεις στη Βαλτιμόρη.

Ο πιο επιτυχημένος κολυμβητής όλων των εποχών, με 18 χρυσά ολυμπιακά μετάλλια (22 στο σύνολο), δεν άντεξε μακριά από το νερό για περισσότερο από ενάμιση χρόνο. Ήδη ο 28χρονος βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στην ενεργό δράση, καθώς τον… πρόδωσαν τα αντι-ντόπινγκ τεστ που πέρασε από τον Αμερικανικό Οργανισμό.

Όπως αναφέρει ο Τύπος από την Αμερική, ο Φελπς έχει περάσει από τους σχετικούς ελέγχους δύο φορές, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, ενώ βρίσκεται σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του Μπομπ Μπόουμαν, με στόχο τη συμμετοχή του στα τράιαλς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015, αλλά και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ένα χρόνο μετά, που αν τελικά δώσει το παρών θα είναι η 5η Ολυμπιάδα στην καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα