Ιστορική, πρώτη νίκη για τον Νηρέα

Gazzetta team
Ιστορική, πρώτη νίκη για τον Νηρέα

bet365

Το ντεμπούτο του Νηρέα Λαμίας στην Α1 πόλο των ανδρών συνδυάστηκε με μια ιστορική νίκη για την ομάδα της Φθιώτιδας, που πέρασε από το Αργοστόλι με 9-7.

Πρεμιέρα στο 28ο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας και η αυλαία του προγράμματος άνοιξε από την Κεφαλονιά, εκεί όπου το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου άφησε το σημάδι του με το «καλημέρα» της νέας περιόδου.

Οι νεοφώτιστοι πέτυχαν σπουδαίο διπλό στο νησί του Ιονίου και έδειξαν από την αρχή ότι στοχεύουν σε κάτι παραπάνω από την παραμονή. Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στην δεύτερη περίοδο, στη διάρκεια της οποίας οι Λαμιώτες με ένα 3-0 πήραν τον έλεγχο του ματς με 6-3, για να αυξήσουν στη συνέχεια τη διαφορά χωρίς να δεχτούν τέρμα για δύο οκτάλεπτα. Το Αργοστόλι προσπάθησε να διεκδικήσει κάτι καλό, ωστόσο τα τελευταία λεπτά δεν αρκούσαν για να κάνουν και την ανατροπή «πληρώνοντας» ουσιαστικά την επιθετική αφλογιστία στα μισά της αναμέτρησης.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-3, 0-1, 4-2
Αργοστόλι (Θόδωρος Ανδρεάκος): Παπαδογιάννης, Καψοκόλης 1, Μεζίλης 1, Δαμδημόπουλος, Δουδέσης Π., Δανούρδης, Μίσιτς 1, Κατσιγιάννης 1, Σφάντος, Κωνσταντόπουλος, Καστανάκης 3, Μπελέρης, Λέντζος.
Νηρέας (Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου): Φλώρος Χρ., Αναστασιάδης, Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης 1, Εμμανουηλίδης Βασ. 1, Εμμανουηλίδης Ι. 4, Μπλάνης 1, Παπαγρηγορίου, Δραγώνας, Σταυρόπουλος, Βλοντάκης, Μπατάκης 1, Πουλής.
Διαιτητές: Σταυρίδης, Μοίραλης
Αλυτάρχης: Ηλίας Ξιάρχος

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα