Ο Μπεκέλε νίκησε τον Φάρα

Gazzetta team
Ο Μπεκέλε νίκησε τον Φάρα

bet365

Ο Κενενίσα Μπεκέλε ήταν ο μεγάλος νικητής στον ημιμαραθώνιο δρόμο «Great North Run» περιορίζοντας στη δεύτερη θέση τον χρυσό Ολυμπιονίκη, Μο Φάρα. Τρίτος ο Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ.

Ο κάτοχος των παγκοσμίων ρεκόρ στα 5.000μ και 10.000μ μπορεί να έφυγε χωρίς μετάλλιο από τη Μόσχα το καλοκαίρι και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτή τη φορά όμως ήταν η μέρα του. Με χρόνο 1 ώρα και 9 δεύτερα, επικράτησε του Βρετανού χρυσού Ολυμπιονίκη στα 21.8χλμ, στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

Ένα δευτερόλεπτο πιο πίσω ακολούθησε ο Φάρα, ο οποίος προσπάθησε στα τελευταία 400 μέτρα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, ενώ τρίτος ήταν ο σπουδαίος Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ με 1:00:41, σε μια κούρσα όπου και οι τρεις σπουδαίοι δρομείς έτρεξαν για πρώτη φορά μαζί.

Πλέον, ο Φάρα κινείται από εδώ και πέρα σε ρυθμούς Μαραθωνίου, καθώς προετοιμάζεται για να λάβει μέρος στον σπουδαίο αγώνα του Λονδίνου το 2014. Στις γυναίκες, νικήτρια ήταν η Κενυάτισσα Πρίσκα Τζέπτο με 1:05:44, ενώ ακολούθησαν οι Μεσερέτ Ντεφάρ και Τιρουνές Ντιμπάμπα στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα