Εκτός τελικού η Στεργίου, συνεχίζει η Μπελιμπασάκη

Gazzetta team
Εκτός τελικού η Στεργίου, συνεχίζει η Μπελιμπασάκη

bet365

Η Αντωνία Στεργίου δεν προκρίθηκε στον τελικό του ύψους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας. Στα ημιτελικά η Μπελιμπασάκη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα προκριματικά του ύψους πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 1,78μ. και το 1,83μ., αλλά είχε τρεις αποτυχημένες απόπειρες στο 1,88μ. και δεν θα συνεχίσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου της Μόσχας, καθώς το όριο πρόκρισης.

Στα ημιτελικά των 200μ. γυναικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου στη Μόσχα προκρίθηκε η Μαρία Μπελιμπασάκη. Η αθλήτρια του Σητειακού έτρεχε στην 3η από τις 7 σειρές και με τη βοήθεια της τύχης εξασφάλισε μία θέση στα ημιτελικά. Κι αυτό γιατί αν και τερμάτισε 4η στη σειρά της με 23.41'', μετά την ακύρωση της Καναδής Κρίσταλ Εμάνουελ «ανέβηκε» στην τρίτη θέση που της χάρισε και το εισιτήριο για τον απογευματινό ημιτελικό (18:45). Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπελιμπασάκη έχει ατομικό ρεκόρ 23.18, το οποίο σημείωσε στις 24 Ιουλίου στη Θήβα, ενώ στην 5η προκριματική σειρά των 200 μέτρων τρέχει η Κύπρια Ελένη Αρτυματά με φετινό ρεκόρ 23.15 και ατομικό 22.61.

 

Τελευταία Νέα