Μία και μοναδική!

Gazzetta team
Μία και μοναδική!

bet365

Τα σενάρια αποχώρησης δεν τα επιβεβαίωσε! Αυτό που επιβεβαίωσε, όμως, είναι πως αποτελεί την κορυφαία σύγχρονη αθλήτρια. Έλενα Ισινμπάγεβα ξανά στη κορυφή!

Αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς, αντιμετώπισε και τα σενάρια που την ήθελαν να αποχωρεί από τους στίβους ενώ είχε να «πολεμήσει» και το... βιολογικό ρολόι που την θέλει να γίνει μητέρα και να επιστρέψει μετά από λίγα χρόνια και πάλι στους αγώνες. Ότι και να είχε απέναντι της, η τεράστια Γέλενα Ισινμπάγεβα απέδειξε γιατί θεωρείτε η κορυφαία σύγχρονη αθλήτρια του στίβου.

Με άλμα στα 4.89 η Ρωσίδα επικοντίστρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο της Μόσχας, προσθέτοντας το στην τεράστια λίστα με τις επιτυχίες της. Η 31χρονη ρέκορντγούμαν που έχει κατακτήσει τα πάντα σε κάθε πιθανή και... απίθανη διοργάνωση αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες της, καθώς τους προσέφερε ακόμη μία στιγμή υπερηφάνειας.

Η Ισινμπάγεβα αφού ξεπέρασε τις Σίλβα και Σουρ που έμειναν στο 4.82 έβαλε τον πήχη στη συνέχεια στα 5.07, για να καταρρίψει το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ, όμως δε τα κατάφερε.

 

Τελευταία Νέα