Ο Μπολτ επιλέγει Ρονάλντο

Δήμος Μπουλούκος
Ο Μπολτ επιλέγει Ρονάλντο

bet365

Μετά το θρίαμβο του στο Παγκόσμιο της Μόσχας, ο Μπολτ μίλησε και για ποδόσφαιρο. Την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ και τους Ρονάλντο, Ζιντάν και Ιμπραϊμοβιτς.

Ο χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής, πρώτα μίλησε για τη νίκη της αγαπημένης του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ με 2-0 επί της Γουϊγκαν. «Για μένα είναι σπουδαίο που κέρδισαν το πρώτο ματς της σεζόν. Ξέρω ότι ο Φαν Πέρσι πέτυχε τα δύο γκολ και είμαι ευχαριστημένος που ξεκίνησε με θετικό αποτέλεσμα και προσδοκώ ότι και στην υπόλοιπη σεζόν θα τους βλέπω να νικάνε».

Ο Μπολτ απάντησε και στην ερώτηση για τους αγαπημένους του παίκτες: «Ο αγαπημένος μου όλων των εποχών είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν και τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά και ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Εχω μια φανέλα υπογεγραμμένη από αυτόν και είναι πολύ cool. Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής ένας από τους καλύτερους χωρίς αμφιβολία. Θα ήθελα να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν πήγε. Είναι υπέροχος και είναι πολύ καλός για τόσο ψηλός. Είναι σαν τον Ζιντάν, δεν κινείται τόσο γρήγορα, θέλει το χρόνο, αλλά δεν μπορείς με τίποτα να του πάρεις τη μπάλα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα