Ερασιτέχνης: «Σύντομα χωρίς χρέη»

Gazzetta team
Ερασιτέχνης: «Σύντομα χωρίς χρέη»

bet365

Τον απολογισμό της διετίας που πέρασε, υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη, έκανε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να αναφέρει ότι πολύ σύντομα δεν θα υπάρχει κανένα χρέος.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) δόθηκε στην ιστορική λέσχη του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι συνέντευξη Τύπου από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, κατά τη διάρκεια της οποίας τονίστηκε ότι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου είναι πολύ κοντά και η «μαύρη τρύπα» των 6 εκατομμύριων ευρώ κλείνει.

Όπως ειπώθηκε δια στόματος Μιχάλη Κουντούρη τα ερασιτεχνικά τμήματα μπορούν πλέον να «αναπνέουν» καθώς τα σοβαρά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί πριν από δύο χρόνια ξεπεράστηκαν, η πολιτική που ακολουθήθηκε σε θέματα προϋπολογισμού, μεταγραφών, αλλά και για να αποπληρωθούν παλιά συμβόλαια είχε επιτυχία και σε τρία με τέσσερα χρόνια ο σύλλογος δεν θα χρωστάει πουθενά.

Τονίστηκε μάλιστα η σημαντική βοήθεια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και των δεκάδων ανώνυμων και επώνυμων δωρεών που έγιναν όλο αυτό το διάστημα, από τους οργανωμένους φιλάθλους και όχι μόνο, για να υπάρχουν σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.

Η κάρτα του Ερασιτέχνη

Σε ό,τι αφορά το άμεσο μέλλον επισημάνθηκε ότι στόχος είναι να συγκεντρωθούν 300.000 ευρώ για τη νέα σεζόν και 150.000 για το 2015, ώστε να κλείσει κάθε τρύπα. Σε αυτό θα βοηθήσει και η νέα κάρτα αξίας 10 ευρώ, χρήματα που θα πηγαίνουν αποκλειστικά στον Ερασιτέχνη. Υπήρξε μάλιστα μείωση και στις κάρτες μελών που θα κοστίζει πλέον 50 ευρώ, ενώ υπάρχουν και οι VIP κάρτες των 150 ευρώ, με τις οποίες παρέχονται και ειδικά προνόμια.

Στόχος της διοίκησης όπως τονίστηκε είναι να δοθεί ακόμη μεγαλύτερο βάρος στις Ακαδημίες, ώστε ο σύλλογος να «μεγαλώσει» ακόμη περισσότερο, βγάζοντας πρωταθλητές. «Θέλουμε να θέσουμε τις οικονομικές και αγωνιστικές βάσεις για το μέλλον και για τις επόμενες διοικήσεις. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη των Ακαδημιών και να φέρουμε τα παιδιά του Πειραιά στον αθλητισμό. Να βγάλουμε ταλέντα από τα σπλάχνα του συλλόγου, να μάθουν όπως πρέπει τα ιδεώδη του αθλητισμού και του Ολυμπιακού μας. Να υπάρχει υγεία στον σύλλογο και να αναδείξουμε σωστούς αθλητές», ήταν τα λόγια του κ.Κουντούρη.

 

Τελευταία Νέα