Πραγματοποιήθηκε ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Αγαπώ και Πράττω! (pics)

Gazzetta team
Πραγματοποιήθηκε ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Αγαπώ και Πράττω! (pics)

bet365

Τη Κυριακή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο 4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου Αγαπώ και Πράττω , ο οποίος σκοπό είχε την αγορά και δωρεά ενός σύγχρονου αξονικού τομογράφου, στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου!

Αφετηρία του φετινού Αγώνα Δρόμου ήταν η όμορφη παραλία της Κύμης ενώ οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μία μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή μέσα από τα γραφικά χωριά της παραλίας Κύμης, της Πλατάνας και του Στόμιου Οξυλίθου!

Τη διοργάνωση στήριξαν πλήθος χορηγών, εθελοντικών ομάδων και μεμονωμένων εθελοντών καθώς και κόσμου όλων την ηλικιών από όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η παρουσία διακεκριμένων αθλητών (Μιλτιάδης Μπαράκος, Στέργιος Σιούτης, Γιώργος Μπλέτσας, Ηρακλής Βασιλειάδης, Θάνος Τζουνόπουλος και Άγκι Ιμπέζα), οι οποίοι έκαναν και τη βράβευση των τριών πρώτων αντρών και των τριών πρώτων γυναικών σε κάθε κατηγορία ,ενώ συμμετείχαν και στον αγώνα.

Μετάλλιο φυσικά δόθηκε όπως κάθε χρονιά σε όλους τους συμμετέχοντες, αφού οι αρχές του Αγαπώ και Πράττω πρεσβεύουν την βράβευση της συμμέτοχής και της στήριξης των υψηλών ιδανικών της αγάπης, της φιλανθρωπίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς που πρεσβεύει από τη πρώτη μέρα της δημιουργίας του!

Άξιος αναφοράς είναι και ο τρόπος που επέλεξε ο υπερμαραθωνοδρόμος Μιλτιάδης Μπαράκος να τιμήσει το Αγαπώ και Πράττω, ξεκινώντας τη παραμονή του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου τον δικό του προσωπικό Μαραθώνιο από τα Ψαχνά Εύβοιας όπου διαμένει, μέχρι την αφετηρία του Αγαπώ και Πράττω στη Παραλία της Κύμης, για να συμμετέχει στον Αγώνα και να βραβεύσει τους 3 πρώτους άντρες στη κατηγορία των 10 χμ.

Το Αγαπώ και Πράττω μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 4ου Φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου, θα προβεί και σε άλλες δράσεις κατά τους θερινούς μήνες με σκοπό την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης του ποσού για την αγορά και δωρεά του Αξονικού τομογράφου για το Γενικό Νοσοκομείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου το οποίο εξυπηρετεί τους πολίτες της κεντρικής και Ανατολικής Εύβοιας αλλά και της νήσου Σκύρου.

Πλήθος χορηγών και επώνυμων καλλιτεχνών στηρίζουν τον αγώνα μας! Μπορείς να κάνεις και εσύ το ίδιο στηρίζοντας τις δράσεις του σωματείου ή καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμείς στο τραπεζικό του λογαριασμό.
Σημασία δεν έχει το ποσό! Ακόμα και το μικρότερο ποσό είναι σημαντικό γιατί θα έχει προσφερθεί με αγάπη για τον συνάνθρωπο. Μπορούμε όλοι μαζί να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των συνανθρώπων μας, μετατρέποντας την αγάπη μας σε πράξη!

Αρ. Λογαριασμού: 6285-140091-428
Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ GR1501712850006285140091428
Δικαιούχος: Αγαπώ & Πράττω
Πληροφορίες
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948367737 & 6974703370
E mail: [email protected]
Site: www.agapwkaiprattw.gr
Σελίδα Facebook: www.facebook.com/agapwprattw

 

Τελευταία Νέα