Ολυμπιακός: «Μη σταματάς να βοηθάς» για τις ευπαθείς ομάδες του Πειραιά

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Μη σταματάς να βοηθάς» για τις ευπαθείς ομάδες του Πειραιά

bet365

Συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών από τον ΟΣΦΠ για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Πειραιά.

Με επιτυχία στέφτηκε η πρωτοβουλία του Ολυμπιακού ΣΦΠ για την συγκέντρωση τροφίμων και αγαθών για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Πειραιά η οποία έλαβε χώρα με την ονομασία "Μη σταματάς να βοηθάς" στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας και στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Η αίθουσα της Λέσχης και το Ρέντη γέμισε με τα αγαθά που είχαν ζητηθεί αφού η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π πάντα σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή αφού τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν σε Ιδρύματα του Πειραιά και σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Η γενική γραμματέας του συλλόγου Χριστίνα Τσιλιγκίρη μιλώντας στο επίσημο site του Ολυμπιακού είπε σχετικά:«Είμαστε πολύ χαρούμενοι από την ανταπόκριση και τη συμπαράσταση που έδειξε ο κόσμος στη σημαντική πρωτοβουλία μας στα πλαίσια της δράσης «Μη Σταματάς να βοηθάς». Το διήμερο που μας πέρασε καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μεγάλες ποσότητες αγαθών που θα καλύψουν τις ανάγκες ανθρώπων που τα χρειάζονται. Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Μαρινάκη που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Καθώς επίσης την εταιρία 3 Άλφα, τον Ερυθρό Σταυρό και τη Μαρίνα Ζέας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα