Τα Gazzetta Awards 2018 στα χέρια των καλύτερων! (gTV)

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Τα Gazzetta Awards 2018 στα χέρια των καλύτερων! (gTV)

bet365

Τα βραβεία των Gazzetta Awards παραδόθηκαν στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού για το έτος 2018.

Ο θεσμός των Gazzetta Awards – powered by Garmin συνεχίστηκε και φέτος και για τέταρτη σερί χρονιά με ρεκόρ συμμετοχών. Μετά τις 55.450 ψήφους του 2017 φτάσαμε στις 56.266 ψήφους για το 2018!

Ο αριθμός αυτός δημιούργησε και πάλι την μεγαλύτερη ψηφοφορία που έγινε ποτέ για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς για τον αθλητισμό, η οποία φέτος έγινε με την υποστήριξη της Garmin.

Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που ο απλός κόσμος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και να ψηφίσει τους αγαπημένους του αθλητές και η συμμετοχή αποδεικνύει ότι τα Gazzetta Awards έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση της αθλητικής κοινωνίας στην Ελλάδα

Τα Gazzetta Awards 2018 ολοκληρώθηκαν με 56.266 δικές σας ψήφους, που ανέδειξαν τους κορυφαίους της χρονιάς που μας πέρασε.

Οι Λευτέρης Πετρούνιας, Κατερίνα Στεφανίδη, Ολυμπιακός στο πόλο, Θόδωρος Βλάχος, Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Παναθηναϊκός Κ-15 παρέλαβαν τα βραβεία τους, σας ευχαρίστησαν και υποσχέθηκαν ακόμα καλύτερες επιδόσεις για τις χρονιές που έρχονται!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν για ακόμη μια χρονιά πρώτοι στις προτιμήσεις σας, ενώ για πρώτη φορά η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ το 2018, είναι πρώτη στις προτιμήσεις σας και μέσα από αυτή ... βγαίνει και ο κορυφαίος προπονητής.

Oι νικητές εκτός από τα βραβεία τους παρέλαβαν και από ένα ρολόι Garmin ενώ η Κ15 του Παναθηναϊκού παρέλαβε δύο ζυγαριές από την Garmin.

Με ένα ακόμη βραβείο συνέχισε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και ντεμπούτο στην κατηγορία του Garmin Fair Play πραγματοποίησε η ομάδα Κ-15 της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards