Στη σύσκεψη των Γ.Γ Αθλητισμού της Ε.Ε ο Συναδινός

Gazzetta team
Στη σύσκεψη των Γ.Γ Αθλητισμού της Ε.Ε ο Συναδινός

bet365

Στη Βιέννη μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα που άπτονται το δικαιώμα στην άθληση των ατόμων με αναπηρία.

Με τον Ιούλιο Συναδινό να εκπροσωπεί την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το διήμερο 11-12 Δεκεμβρίου στη Βιέννη η σύσκεψη των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού της Ε.Ε. η οποία είχε ως θέμα την οικονομική διάσταση του αθλητισμού και τις κοινωνικές/οικονομικές του επιδράσεις.

Στην ευρεία θεματολογία της συζήτησης περιλαμβανόταν το δικαίωμα των Ατόμων με Αναπηρίες για ισότιμη συμμετοχή στην αθλητική ζωή, την αναψυχή, τον πολιτισμό και την πρόσβαση στις υποδομές ως συμμετέχοντες στον αθλητισμό και ως θεατές. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο εξειδικευμένο ρόλο των προπονητών στα Άτομα με Αναπηρία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Σύνοδος των Γενικών Γραμματέων Αθλητισμού των χωρών μελών της Ε.Ε., αποφάσισε να εντείνει τις προσπάθειες για την διαμόρφωση ενός ενιαίου αθλητικού ευρωπαϊκού μοντέλου με κοινωνικά χαρακτηριστικά και αρχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα