Έδωσαν... «ΕΛΠΙΔΑ» Κορακάκη και Σάκκαρη! (pics)

Gazzetta team
Έδωσαν... «ΕΛΠΙΔΑ» Κορακάκη και Σάκκαρη! (pics)

bet365

Η Μαρία Σάκκαρη και η Άννα Κορακάκη επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ" δίνοντας χαρά στα παιδιά.

Ο αθλητής πρέπει να δείχνει το μεγαλείο του όχι μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και εκτός αυτών. Οι αθλητές είναι "είδωλα" για τα νέα παιδιά και πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα και να είναι κοντά στην κοινωνία, αφού είναι κομμάτι της.

Δυο από τις σπουδαιότερες εν ενεργεία αθλήτριες της χώρας, είναι η Άννα Κορακάκη και η Μαρία Σάκκαρη. Η πρώτη κατέκτησε δυο Ολυμπιακά μετάλλια στη σκοποβολή το 2016 στο Ρίο και η δεύτερη είναι στις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο1

Τα δυο κορίτσια που προετοιμάζονται αυτό τον καιρό για ν' αντιμετωπίσουν νέες προκλήσεις έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο με την επίσκεψη τους στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου "ΕΛΠΙΔΑ". Στις ξεχωριστές τους επισκέψεις θέλησαν να δηλώσουν πως είναι στην ... υπηρεσία του Συλλόγου για να στηρίξουν το σημαντικό του έργο.

Συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ενώ ξεναγήθηκαν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» αλλά και στον «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ». Η Μαρία Σάκκαρη μάλιστα μοίρασε στα παιδιά μπαλάκια του τένις με την υπογραφή της δίνοντας τους δύναμη και αισιοδοξία!

Μαζί με την Μαρία Σάκκαρη ήταν και η μητέρα της και παλιά δόξα του αθλήματος Αγγελική Κανελλοπούλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα