Ξεκίνησε το φιλόδοξο «PAOK Family»

Ξεκίνησε το φιλόδοξο «PAOK Family»

Ξεκίνησε το φιλόδοξο «PAOK Family»

Σκοπός του «PAOK Family» είναι οι αθλητές της Ακαδημίας του να έρθουν σε επαφή μ' όλα τα αθλήματα που "καλλιεργεί" ο σύλλογος. 

Ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρόγραμμα το «PAOK Family» ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ. Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα αθλήματα που "καλλιεργεί" ο ΠΑΟΚ αλλά και να μάθουν την ιστορία του συλλόγου τους

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ σχετικά με το πρόγραμμα: 

«Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνησης, αλλά και της ευθύνης απέναντι στους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του εγκαινιάζει το «PAOK Family», κατά το οποίο μικροί αθλητές του Συλλόγου, μέλη των τμημάτων Υποδομής, έρχονται σε επαφή με διαφορετικά αθλήματα, παρακολουθώντας τις ομάδες του Συλλόγου, γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πολλά αθλήματα που καλλιεργεί ο Δικέφαλος, ενώ γίνονται γνώστες και κοινωνοί της ιστορίας του Συλλόγου.

Ήδη το πρόγραμμα «PAOK Family» ξεκίνησε φέτος άτυπα με την παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας Πάλης στον αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς την παρουσία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μπάσκετ ανδρών για το Basketball Champions League.

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 είναι προγραμματισμένο να παρακολουθήσουν η Ακαδημία Κολύμβησης και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Ένας επιπλέον στόχος είναι τμήματα με διαφορετικό αντικείμενο να έρθουν πιο κοντά, εκμεταλλευόμενα συγκυρίες, όπως η γεωγραφική γειτνίαση, οι ώρες προπονήσεων - αγώνων κλπ..

Η επιτυχία του προγράμματος θα είναι οι αθλητές των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις γύρω από τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Δικέφαλος μας ειδικότερα.

Επίσης, ένας ακόμη στόχος είναι να κατανοήσουν οι μικροί αθλητές των ατομικών αθλημάτων τη νοοτροπία που διακατέχει ένα ομαδικό άθλημα, στοιχείο το οποίο θα τους φανεί χρήσιμο στην αθλητική τους πορεία». 

Best of internet