Η τελετή έναρξης του 8ου «EMIRALDS CUP SPARTAKOS»

Gazzetta team
Η τελετή έναρξης του 8ου «EMIRALDS CUP SPARTAKOS»

bet365

Παρουσία τριών αθλητριών που είχαν διακρίσεις σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τη Βούλα Πατουλίδου, την Ειρήνη Αϊνδιλή, και τη Μαρία Σανσαρίδου και πολλών φίλων της ρυθμικής γυμναστικής.

Πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης του «8ου EMIRALDS CUP SPARTACUS” που διοργανώνει στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών ο Α.Γ.Ε.Μ.Σ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Στην τελετή έναρξης εκτός από τις προαναφερθείσες αθλήτριες με Ολυμπιακές διακρίσεις, παρευρέθησαν ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓΑ κ. Αλέξης Αδαμίδης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θέρμης Νίκος Λαγός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών, Απόστολος Τσολάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Μοσχόπουλος Μοσχόπουλος και η πρώην Γ.Γ.Α Κούλα Γιαννακίδου.

Βασιλειάδης: Διοργάνωση

θεσμός για τη Θεσσαλονίκη

Χαιρετισμό στους αγώνες απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Γιώργος Βασιλειάδης, στον οποίο ανέφερε: «Χαιρετίζω την έναρξη του Spartacus Emeralds cup 2018. To διεθνές μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής που διεξάγεται για 8η χρονιά, γεγονός που πιστοποιεί τη μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Θέλω να συγχαρώ θερμά τους διοργανωτές, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού είναι αρωγός σε προσπάθειες που προάγουν το φίλαθλο πνεύμα και τον υγιή ανταγωνισμό. Εύχομαι σ’ όλες τις συμμετέχουσες καλή επιτυχία και θα ήθελα να τονίσω ότι στον αθλητισμό, νίκη είναι η συμμετοχή».

Δέλλιος: Βάζουμε ακόμη

μεγαλύτερους στόχους

Ο πρόεδρος του Α.Γ.Ε.Μ.Σ Σπάρτακος Γιώργος Δέλλιος χαιρετίζοντας την έναρξη του μίτινγκ τόνισε: «Για μία ακόμη χρονιά ευτυχίσαμε να διοργανώσουμε πετυχημένους αγώνες. Ο στόχος μας όμως είναι με τη συμπαράσταση της πολιτικής ηγεσίας του αθλητισμού το 9ο EMERALDS CUP SPARTACUS να γίνει σε έναν χώρο που θα πληρεί όλους τους κανόνες για αγώνες υψηλού επιπέδου. Ισως αυτός ο χώρος να είναι το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο». Ευχαριστούμε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν και φέτος στην προσπάθειας μας».

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν πλακέτες στην Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου και στον Γ.Γ.Α Τζούλιο Συναδινό για την προσφορά τους στον αθλητισμό. Ακόμη τιμήθηκαν η προπονήτρια από την Ρωσία,Ίνα Πάστβινα, η Ρούλα Σανσαρίδου, και η Νίκη Παγκάλου.

Η αυλαία της διοργάνωσης πέφτει σήμερα (21/10) το μεσημέρι καθώς το πρόγραμμα των αγώνων (11:30-16:00) βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΔΑΚ Βασιλικών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Τελευταία Νέα