Μαλακατές: «Σταματήστε να ασελγείτε στο κουφάρι του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Μαλακατές: «Σταματήστε να ασελγείτε στο κουφάρι του Παναθηναϊκού»

bet365

Με ανακοίνωσή του Τάσος Μαλακατές που ηγείται της μιας από τις δύο κινήσεις ανάληψης της διοίκησης του Ερασιτέχνη από το Πρωτοδικείο, έκανε λόγο για πραξικοπηματικές πρακτικές και τόνισε πως θα πρέπει όλοι να σταματήσουν να ασελγούν στο κουφάρι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τάκη Μαλακατέ έχει ως εξής: «Ενημερώνουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο ότι για ακόμα μια φορά με πρακτικές που δεν εκπροσωπούν τον ιστορικό μας Σύλλογο κάποιοι θέλησαν να παίξουν παιχνίδι εις βάρος του Ομίλου.

Συγκεκριμένα μια ημέρα μετά τη Γενική Συνέλευση κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο η λίστα της κίνησής μου –όπως είχα ενημερώσει το σώμα- ενώ το ίδιο έπραξε η μεριά Πλυτά με δική της λίστα.

Με τρόπο που εγείρει πολλά ερωτηματικά, η εκδίκαση της λίστας Πλυτά κατάφερε να πάρει δικάσιμο την Παρασκευή (27/04) εν αγνοία όλων καθώς η έδρα δεν ενημερώθηκε εσκεμμένα ότι υπάρχει και άλλη λίστα για το Πρωτοδικείο παρόλο που ήταν γνωστό.

Για το λόγο αυτό και ενεργήσαμε άμεσα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει ανάκληση της όποιας απόφασης και την Τετάρτη 2 Μαϊου να εκδικαστεί και η δική μας λίστα ώστε η πρωτοδίκης να βγάλει προσωρινή διοίκηση.

Αποδοκιμάζουμε απερίφραστα τέτοιες «πραξικοπηματικές» πρακτικές που δεν συνάδουν με το ήθος και την ένδοξη ιστορία του συλλόγου και δημιουργούν πολλά ερωτήματα για τα κίνητρά της και την εμμονή κάποιων να διατηρήσουν κατ’ αποκλειστικότητα την καρέκλα, παρά την καθολική αποδοκιμασία για τα πεπραγμένα τους στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση.

Σταματήστε να ασελγείτε πάνω στο κουφάρι του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου.

Τάκης Μαλακατές».

 

Τελευταία Νέα