Η τελευταία μέρα για τα Gazzetta Awards της χρονιάς!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Η τελευταία μέρα για τα Gazzetta Awards της χρονιάς!

bet365

Λίγες ώρες έμειναν για να κλείσει η ηλεκτρονική κάλπη του gazzetta.gr και οι κορυφαίοι της χρονιάς περιμένουν τη δική σου ψήφο!

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του gazzetta.gr έχουν κατακλείσει τη σελίδα των Gazzetta Awards, καταθέτοντας τις προτιμήσεις τους για τους κορυφαίους του 2017.

Μαζί τους και πάρα πολλά ονόματα από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού. Άνθρωποι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο όπως ο Ζαγοράκης, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στο μπάσκετ, όπως ο Διαμαντίδης, ο Γιαννάκης, ο Ρεντζιάς και αθλητές από όλα τα σπορ. Μαζί τους και αρκετοί υποψήφιοι, όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη. Τα Gazzetta Awards αποτελούν πλέον θεσμό και η ψηφοφορία έχει μπει στην τελική ευθεία!

Μολονότι υπάρχουν πρωτιές που έχουν κριθεί, είναι άλλες που παραμένουν ανοιχτές και είναι πιθανό να γίνουν ανατροπές στο φινάλε! Ο Τσάβι Πασκουάλ με τον Ηλία Παπαθεοδώρου δίνουν σκληρή μάχη στην κατηγορία των προπονητών, με τον Τεό Λοράντο να βρίσκεται πολύ κοντά. Στις ομάδες, η Εθνική πόλο Νέων Ανδρών με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και την Εθνική Νέων Ανδρών επίσης στο μπάσκετ δίνουν τη δική τους μάχη, χωρίς να αποκλείεται κάποια από αυτές να μείνει εκτός τριάδας από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό!

Στις κατηγορίες για τον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια γίνεται μεγάλη μάχη για την τρίτη θέση, ενώ στους άνδρες το δίδυμο που ξεχώρισε από την αρχή, Πετρούνιας και Αντετοκούνμπο, έχει «κλειδώσει» τη δυάδα. Ντέρμπι για την τρίτη θέση, ίσως το πιο αμφίρροπο από όλες τις κατηγορίες, υπάρχει και για τον αθλητή με αναπηρία της χρονιάς.

Η κατηγορία που προστέθηκε φέτος και προκάλεσε αίσθηση είναι αυτή του Sustenium Fair Play της χρονιάς. Αθλητές κυρίως από λιγότερο «λαμπερές» ομάδες και λίγκες, που αποφάσισαν να ακολουθήσουν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» χωρίς να έχουν στο νου τους το ότι θα προβληθούν ή θα πάρουν κάποιο βραβείο, αλλά λόγω του σεβασμού και της αγάπης στο σπορ που υπηρετούν. Το Sustenium Fair Play Αward αγκαλιάστηκε από το κοινό του gazzetta.gr και όλα δείχνουν ότι το βραβείο σε πρόσωπο που δεν είναι από «μεγάλη» ομάδα. Ή μήπως όχι;

Λίγες ώρες απέμειναν και η ψήφος σας μπορεί ν' αλλάξει τους τελικούς νικητές μιας και οι διαφορές είναι μικρές. Μπείτε στην ψηφοφορία και αποφασίστε κι εσείς για τους καλύτερους για το 2017...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards