Aυτοψία στο Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου

Gazzetta team
Aυτοψία στο Ολυμπιακό συγκρότημα Φαλήρου

bet365

Συνάντηση στο Ολυμπιακό Κέντρο Beach Volley που βρίσκεται μέσα στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου, πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/11) ανάμεσα στην Περιφέρεια Αττικής, την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ).

Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Σπύρος Πάντζας.

Παρόντες από πλευράς ΕΟΠΕ ήταν ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Ταμίας Τάσος Πασπάλας και ο συντονιστής της επιτροπής Beach Volley Αλέκος Παρασκευόπουλος, ενώ η αντιπροσωπεία της ΟΧΕ αποτελούνταν από τον Γενικό Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας και Τύπου Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, αμφότεροι μέλη της επιτροπής Beach Handball.

Έγινε αυτοψία στον χώρο και συζητήθηκε με ποιους τρόπους και μέσα από τις δραστηριότητες των δύο Ομοσπονδιών, μπορεί να ξαναπάρει ζωή αυτή η σημαντική εγκατάσταση για τον ελληνικό αθλητισμό, η οποία ανήκει πλέον εξ’ ολοκλήρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι δύο Ομοσπονδίες βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία και από κοινού θα καταθέσουν πρόταση στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία με την σειρά της, έχει την διάθεση και την βούληση να ανοίξει και πάλι η εγκατάσταση για τον αθλητισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα