Άνοδος για τα ελληνικά ζευγάρια στην Ευρώπη

Άνοδος για τα ελληνικά ζευγάρια στην Ευρώπη

Άνοδος για τα ελληνικά ζευγάρια  στην Ευρώπη

Εντυπωσιακές εμφανίσεις για τα ελληνικά ζευγάρια στο European Cheer Doubles Championship 2017 και το Soneo XXL International Open, που πραγματοποιήθηκαν, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Rabo Theater De Meenthe στην πόλη Steenwijk της Ολλανδίας. 

Η Αντωνία Αγγελίδη μαζί με την Σταυριάννα Μαρία Στάθη από τον ΑΓΟΠ Μυρτάλη κατέλαβαν την 8η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών στην κατηγορία Senior Double Cheer Hip Hop. 

Στην ίδια θέση (8η) κατατάχθηκε και η Ιωάννα Ειρήνη Φουντεδάκη με την Ελένη Μαρίνα Δρόσου στην κατηγορία Junior Double Free Style Pom από τις Αμαζόνες Βάρης.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι από τις Αμαζόνες ήταν το μικρότερο ηλικιακά στην κατηγορία του, με τα κορίτσια να είναι μόλις 12 χρονών και κλήθηκαν να ανταγωνιστούν μεγαθήρια όπως οι αθλήτριες από τη Ρωσία που ήταν 16 ετών. 

Παράλληλα με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξήχθη και το Soneo XXL International Open. Η Αντωνία Αγγελίδη και η Σταυριάννα Στάθη κατέλαβαν την 2η θέση στο Hip Hop, ενώ στην 3η θέση του Free Style Pom βρέθηκαν οι αθλήτριες Ιωάννα Φουντεδάκη και Μαρίνα Ελένη Δρόσου.

Οι διακρίσεις και των δύο ζευγαριών αποδεικνύουν την εξέλιξη που έχει το άθλημα του cheerleading στην Ελλάδα, αλλά και την ποιοτική δουλειά που γίνεται τόσο από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading, όσο και από τους συλλόγους που υπάγονται σε αυτή. Στις δύο διοργανώσεις έλαβαν μέρος πάνω από 400 αθλήτριες και αθλητές από σχεδόν 20 χώρες. 

Τέλος, τα δύο αυτά μετάλλια στο International Open και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις, έρχονται να προστεθούν στην ήδη πλούσια συλλογή των ελληνικών επιτυχιών, με το μέλλον της χώρας μας στο cheerleading να προδιαγράφεται ακόμα πιο λαμπρό σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο.

 

Best of internet