Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2018 στην ΕΚΟΦΝΣ

Gazzetta team
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2018 στην ΕΚΟΦΝΣ

bet365

Ομόφωνα εγκρίθηκε o προϋπολογισμός του 2018 από την Γενική Συνέλευση των σωματείων μελών της ΕΚΟΦΝΣ που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 7/10 στα γραφεία της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας στο Μικρολίμανο.

Οι εκπρόσωποι των 16 σωματείων μελών που ήταν παρόντες ενέκριναν ομόφωνα τον προϋπολογισμό το ύψος του οποίου που θα κατατεθεί στη ΓΓΑ φτάνει το 1.380.000 ευρώ.

Επίσης επικυρώθηκαν τα πρακτικά της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 18ης Μαρτίου 2017 ενώ στη συνέχεια έγινε ενημέρωση των μελών των παρόντων σωματείων από το προεδρείο και τους εφόρους για θέματα που αφορούν στο άθλημα καθώς και την τελευταία παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διεθνές προπονητικό σεμινάριο τον Νοέμβριο

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου μια μέρα πριν, την Παρασκευή 6/10 ,εγκρίθηκε η διοργάνωση διεθνούς προπονητικού σεμιναρίου από 10-12 Νοεμβρίου στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά όπου θα μιλήσουν ξένοι προπονητές.

Λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους θα δοθούν στα σωματεία καθώς και από την ηλεκτρονική σελίδα της ομοσπονδίας τις επόμενες ημέρες.

 

Τελευταία Νέα