Ο Ντιν Καρνάζης ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr (gTV)

Gazzetta team
Ο Ντιν Καρνάζης ανοίγει την καρδιά του στο gazzetta.gr (gTV)

bet365

Ο Ντιν Καρνάζης σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην κάμερα του gazzetta.gr αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε να τρέχει δίχως σταματημό, δίνει τις συμβουλές του στους αναγνώστες του gazzetta.gr, ενώ αναφέρεται και στους νέους μεγαλεπήβολους στόχους του!

Σούπερμαν δεν γίνεσαι, γεννιέσαι. Ο Ντιν Καρνάζης έχει καταρρίψει προ πολλού τα όρια της ανθρώπινης λογικής ωθώντας το σώμα και το μυαλό του στα άκρα.

Γνωστός ως «Ultra-Marathon Man» (Υπερμαθωνοδρόμος) έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έτρεψε 50 μαραραθώνιους και στις 50 πολιτείες της Αμερικής σε ισάριθμες μέρες. Επίσης «κατάπιε» 560 χιλιόμετρα χωρίς να κοιμηθεί για τρία μερόνυχτα. Κάτι που μεταφράζεται σε 80 ώρες και 44 λεπτά χωρίς διακοπή.

Στα κατορθώματα του συγκαταλέγονται τα 215 χιλιόμετρα που διένυσε στην «Κοιλάδα του Θανάτου» υπό θερμοκρασία 45C.

Ο Καρνάζης έτρεχε πάνω στη λεπτή, άσπρη διαχωριστική λωρίδα του δρόμου γιατί αν πατούσε στην -μαύρη- άσφαλτο θα έλιωναν μετά από λίγα λεπτά τα παπούτσια του!

Επίσης έγινε ο πρώτος και μόνος άνθρωπος που έτρεξε απόσταση μαραθωνίου (42χλμ.) στο Νότιο Πόλο, υπό θερμοκρασία-40 βαθμών C!

Ο Ντιν Καρνάζης, στο πλαίσιο του «Navarino Challenge» που θα πραγματοποιηθεί 13-15 Οκτωβρίου 2017, στην Μεσσηνία και στη Costa Navarino και έχει επίσημο χορηγό τη Sportingbet μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του online gaming, μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr και στους Κωνσταντίνο Μελάγιες, Αργυρώ Γιαννουδάκη και Γιάννη Γεωργόπουλο αποκαλύπτοντας τα μυστικά του, αλλά και τις νέες προκλήσεις της καριέρας του.

 

Τελευταία Νέα