H Νova στο πλευρό του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Gazzetta team
H Νova στο πλευρό του Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

bet365

Η Nova, o μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, στηρίζει το δρομικό κίνημα τόσο με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα όσο και με τη συμμετοχή της ομάδας των αθλητικών της καναλιών, “Novasports Running Team”.

Έτσι, για 3η συνεχή χρονιά, η Nova, σε ρόλο «Χορηγού Επικοινωνίας» θα βρίσκεται στο πλευρό του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Ν. Σμύρνης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ενώ δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσει και η ομάδα της, στο τιμόνι της οποίας θα βρίσκεται ο “Captain” της και παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, Περικλής Ιακωβάκης.

Με τη NovasportsRunningTeam έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στον 3ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης εργαζόμενοι, συνεργάτες αλλά και συνδρομητές της Nova μέσα απ’ το Κατάστημα Nova Ν. Σμύρνης.

Η δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης της Nova και συγκεκριμένα στον πυλώνα στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αναλυτικότερες πληροφορίες για την πορεία της ομάδας είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr:www.novasports.gr/novasports-running-team

Στο πρόγραμμα του 3ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, υπάρχουν αγωνίσματα 2,5 χλμ., 5 χλμ. και 10 χλμ. Για να συμμετάσχει κάποιος στα 5 χλμ. και 10 χλμ., θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Στον αγώνα δρόμου των 2,5 χλμ., μπορούν να μετέχουν δρομείς όλων των ηλικιών.

Ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης θα αποτελέσει την τελευταία πράξη των «Ιωνικών Γιορτών», στοχεύοντας να είναι ο αθλητισμός αυτός που θα σημάνει τη λήξη ενός από τα μεγαλύτερα πολιτιστικά φεστιβάλ της Αττικής και παράλληλα στόχο έχει να διατηρήσει αναλλοίωτη την ιστορική μνήμη για τις χαμένες πατρίδες.

Διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, του Συλλόγου Αθλούμενων Φίλων του Άλσους (ΣΑΦΑΝΣ) και της Νεότητας του Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.neasmirnihistoricrun.gr

facebook.com/Nea-Smyrni-Historic-Run

 

Τελευταία Νέα