Επιστρέφει στα χέρια της προηγούμενης διοίκησης ο Πανελλήνιος

Gazzetta team
Επιστρέφει στα χέρια της προηγούμενης διοίκησης ο Πανελλήνιος

bet365

Η αίτηση Ζερβουδάκη για προσωρινή διοίκηση του Πανελληνίου έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο τη Δευτέρα (2/10). Ο σύλλογος των Ολυμπιονικών έφυγε από τα χέρια των πρώην αθλητών και Ολυμπιονικών του και πέρασε ξανά στην προηγούμενη προσωρινή διοίκηση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η απελθούσα προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο του 7ο Ολυμπιονίκη της Ατλάντας στο τζούντο, Χάρη Παπαϊωάννου, με την οποία εκφράζει δυσαρέσκεια που «το Δ.Σ. του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου αποτελείται και πάλι από πρόσωπα των παλαιών ζημιογόνων διοικήσεων. Αυτών που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση όλων όσων ασχολούνται με τον σύλλογο των "Ολυμπιονικών"». Μέχρι να υπάρξει οριστική απόφαση του Πρωτοδικείου (απαιτείται διάστημα από 2 έως 5 μήνες) η νέα προσωρινή διοίκηση δεν δύναται να διενεργήσει αρχαιρεσίες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της απελθούσας προσωρινής διοίκησης του Πανελληνίου αναφέρει:

«Δώσαμε τη μάχη της αξιοπρέπειας, για έναν σύλλογο που για μας είναι το σπίτι μας. Δυστυχώς, το Δ.Σ. του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου αποτελείται και πάλι από πρόσωπα των παλαιών ζημιογόνων διοικήσεων. Αυτών που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση όλων όσων ασχολούνται με τον σύλλογο των "Ολυμπιονικών".

Ο προσφάτως προαχθείς από μέλος σε Πρόεδρο Πρωτοδικών, που δίκασε σήμερα τρεις αιτήσεις μελών, έλαβε μέσα σε πέντε με δέκα λεπτά, την απόφαση χορήγησης προσωρινής διαταγής, σε πρόσωπα που έχουν ασκήσει κάθε άλλο παρά χρηστή διοίκηση. Δίχως να μπει καν στην ουσία του θέματος, δίχως να εκτιμήσει όσα παραθέσαμε.

Ως μέλη του ιστορικού ΠΓΣ θα θέλαμε να ελπίζουμε ότι δεν θα προσπαθήσουν να ισοπεδώσουν, κινούμενοι από προσωπική εμπάθεια, που είναι πλέον εμφανής, όσα πράξαμε για την αθλητική ανάκαμψη και οικονομική τακτοποίηση του Πανελληνίου. Η βιωματική εμπειρία δεν επιτρέπει αισιόδοξες προβλέψεις.

Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Αυτό για το οποίο μπορούμε να δεσμευτούμε είναι πως δεν θα τους αφήσουμε να θέσουν σε κίνδυνο τα δικαιώματα των εργαζομένων, όπως έπρατταν τα προηγούμενα χρόνια που διοικούσαν.

Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε ως μέλη του ιστορικού ΠΓΣ να επιδιώκουμε την εξυγίανσή του από χρόνια παθογένεια αδιαφάνειας, που η σημερινή απόφαση επαναφέρει και θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, για την ανατροπή της προσωρινής αυτής απόφασης.

Περιμένουμε τις εκλογές, όπου εκεί θα αποφασίσουν τα μέλη του Πανελληνίου, κι όχι ένας δικαστής με συνοπτικές διαδικασίες, για το μέλλον του συλλόγου. Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο για την προάσπιση του σωματείου που ονειρευόμαστε.

Στο μικρό χρονικό διάστημα, που ασκήσαμε διοίκηση, πολλά πράγματα άλλαξαν. Κυρίως φάνηκε ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα, ότι υπάρχει ελπίδα. Ανεξάρτητα από προσωρινές απογοητεύσεις, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Πανελλήνιος θα γίνει ξανά μεγάλος κι εμείς θα είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε την πορεία του.

Η (προσωρινά) απερχόμενη διοίκηση»

 

Τελευταία Νέα