O διάλογος με τον κορυφαίο Υπερμαραθωνοδρόμο Ντιν Καρνάζη!

Δήμος Μπουλούκος
O διάλογος με τον κορυφαίο Υπερμαραθωνοδρόμο Ντιν Καρνάζη!

bet365

Το gazzetta.gr πρόσφερε την ευκαιρία σε όλους να μιλήσουν με τον ένα και μοναδικό Ντιν Καρνάζη, που απάντησε μέσω live chat σε όλες τις ερωτήσεις για τον ίδιο, αλλά και για το τρέξιμο.

Είναι δίχως αμφιβολία το πλέον επιδραστικό άτομο στο χώρο του τρεξίματος. Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης όπως του αρέσει να τον φωνάζουν, ο κορυφαίος Ελληνοαμερικανός Υπερμαραθωνοδρόμος που γεννήθηκε από Ελληνες γονείς στο Λος Αντζελες, είναι στην Ελλάδα για να πάρει μέρος στο Νavarino Challenge που θα γίνει στη Μεσσηνία στις 13-15 Οκτωβρίου , με την Sportingbet, μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο του online gaming, να αποτελεί τον Επίσημο Χορηγό της διοργάνωσης.

Ο Καρνάζης το πρωϊ της Δευτέρας θα είναι στα γραφεία του gazzetta.gr και θα απαντήσει μέσω live chat σε όλες τις ερωτήσεις σας, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την άθληση και το τρέξιμο. Πληροφορηθείτε για τα οφέλη της άσκησης, ενημερωθείτε για τα τελευταία tips σχετικά με το τρέξιμο, αλλά και για τη σωστή διατροφή, από τον κορυφαίο του είδους.

Η ιστορία του Nτιν Καρνάζη δεν είναι συνηθισμένη καθώς ο ίδιος αν και από μικρός είχε δείξει την αγάπη του για τον αθλητισμό, στα 15 του χρόνια ξαφνικά σταμάτησε την ενασχόληση λόγω τσακωμού με τον προπονητή του. Από τότε η ζωή του άλλαξε. Σπούδασε, ξεκίνησε να δουλεύει ως στέλεχος επιχειρήσεων, παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδιά, ακολουθώντας μία συμβατική ζωή. Μέσα του όμως κάτι τον βασάνιζε και το βράδυ που γιόρταζε τα 30α του γενέθλια, κάτι άλλαξε στο μυαλό του.

Ο Ντιν εξαφανίζεται και το σκάει από την πίσω πόρτα του κλαμπ και αρχίζει να τρέχει. Σταματάει 7 ώρες αργότερα και 48 χιλιόμετρα μακρύτερα. «Μέσα σε µία νύχτα µεταµορφώθηκα από µεθυσµένος χαζός γιάπης σε αναγεννηµένο αθλητή», αναφέρει χαρακτηριστικά στον «Υπερµαραθωνοδρόµο», την µπεστ σέλερ αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2006.

Kι όντως από τότε η ζωή του άλλαξε. Έτρεξε για τρία συνεχόμενα βράδια χωρίς να κοιμηθεί, ήρθε αντιμέτωπος με πολικές θερμοκρασίες στο Νότιο Πόλο αρνούμενος μάλιστα να φορέσει ειδικά παπούτσια ενώ δεν δίστασε να τρέξει και στην «Κοιλάδα του Θανάτου» σε θερμοκρασία 45 βαθμών Κελσίου. Και δεν είναι μόνο αυτά, καθώς έχει ολοκληρώσει 50 μαραθώνιους σε 50 πολιτείες των ΗΠΑ σε 50 μόλις ημέρες, έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό «Τime» ως ένας από τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο, ενώ ως ένδειξη τιμής στην πατρίδα του έχει πάρει μέρος και στο Σπάρταθλο!

Αυτός λοιπόν ο σούπερ αθλητής αλλά και σπουδαίος δρομέας, την Δευτέρα στις 12.00 θα είναι στη διάθεση σας, στο gazzetta.gr

 

Τελευταία Νέα