«Ευχαριστημένοι για την τρίτη θέση» (vids)

Gazzetta team
«Ευχαριστημένοι για την τρίτη θέση» (vids)

bet365

Iδιαίτερα ικανοποιημένο είναι το πλήρωμα στο τετραπλό σκιφ ελ αβρών των ανδρών για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.

Είναι το 5ο μετάλλιο που κατακτά στο συγκεκριμένο αγώνισμα η Ελλάδα στα τελευταία 6 παγκόσμια πρωταθλήματα έχοντας μάλιστα το ίδιο πλήρωμα κατά τα ¾ στα τρία από τα τέσσερα με τους Λ.Κόνσολα, Π.Μαγδανή και Σ. Γίανναρο να ήταν παρόντες και φέτος όπου ο Νίνος Νικολαΐδης πήρε τη θέση του Γιωργου Κόνσολα.

Νίνος Νικολαΐδης: Ήταν μια πολύ δύσκολη κούρσα. Ξεκινήσαμε δυνατά βγήκαμε μπροστά , προσπαθήσαμε να κρατηθούμε κάναμε ότι μπορούσαμε και πήραμε τη 3η θέση που είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κι ευχαριστώ τους συναθλητές μου γι αυτό

Παναγιώτης Μαγδανής: Ήταν πολύ ωραία κούρσα. Στην αρχή μείναμε λίγο πίσω μετά βγήκαμε μπροστά θέλαμε να μείνουμε για το χρυσό Τελικά πήραμε την 3η θέση και είμαστε ευχαριστημένοι . Θέλω να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου και τους προπονητές

Σπύρος Γιάνναρος: Φέτος ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα και για τους συναθλητές μου, μια μεταολυμπιακή χρονιά , λόγω σπουδών είχαμε αφήσει λίγο τη προπόνηση , μπήκαμε πιο εντατικά στο άλλο μισό της χρονιάς και μετ αυτή τη προσπάθεια ήρθε το μετάλλιο και ευχαριστώ τους συναθλητές μου για την προσπάθεια που κάναμε.

Λευτέρης Κόνσολας: Η κούρσα ήταν καλή αλλά και δύσκολη και όλα τα πληρώματα ήταν πολύ καλά . Στα 1000μ. προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη βάρκα , το καταφέραμε αλλά δεν καταφέραμε να την κρατήσουμε ως το τέλος για τη πρώτη θέση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι όλη η χρονιά πήγε καλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα