Έτοιμος για το ντέρμπι ο Πετρίδης

Gazzetta team
Έτοιμος για το ντέρμπι ο Πετρίδης

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Πετρίδης μίλησε για το αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι εδώ και μία εβδομάδα η ομάδα δουλεύει γι αυτό.

Ο Πετρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero, και επεσήμανε σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό: «Ήρθε η ώρα να ακούσουμε και στο χάντμπολ συνθήματα για τον Ολυμπιακό. Να τα ακούσουμε κι εμείς λάιβ».

Για το ξεκίνημα της φετινής σεζόν με τις αρκετές αλλαγές: «Πολλά νέα δεδομένα για εμάς. Αλλάξαμε έναν προπονητή, η επιστροφή ενός κόουτς που χτίστηκε η βασική νοοτροπία του ΠΑΟΚ.

Είναι πρόκληση οι νέοι αντίπαλοι και το γήπεδο που θα μπορεί να φιλοξενήσει πολύ κόσμο μας και να έχουμε ζεστή ατμόσφαιρα. Και φέτος οι στόχοι είναι πρωτάθλημα και Κύπελλο. Φέτος έχουμε και τον στόχο της Ευρώπης. Θετικά είναι τα πρώτα δείγματα, όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε».

Για τον αγώνα με την Έδεσσα:«Οι ομάδες διαφέρουν αρκετά. Είμαστε καλύτεροι σαν ρόστερ εμείς. Παίξαμε καλό χάντμπολ. Να δούμε τώρα το Σάββατο που θα... ζυγιστούμε καλύτερα για το που βρισκόμαστε».

Για την ανάγκη προσαρμογής στη νέα έδρα που θα χρησιμοποιεί ο ΠΑΟΚ: «Χρειάζεται να συνηθίσεις το γήπεδο».

Θέλει προσαρμογή στην απόσταση πίσω από τις εστίες, επηρεάζει την οπτική των αθλητών. Πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα. Αύριο θα προπονηθούμε πρώτη φορά στον Εύοσμο. Νέο το γήπεδο και για εμάς και για τον Ολυμπιακό.

Για το πώς περιμένει ο ΠΑΟΚ τον Ολυμπιακό: Περιμένουμε μία ομάδα που θα έρθει να διεκδικήσει τη νίκη. Είναι η περσινή ομάδα ΙΕΚ Ξυνή Δικέας. Ξέρουμε τους αθλητές τους, έχουν τον Σανίκη και τον Αλβανό που έπαιζαν σε εμάς. Μετά τον αγώνα με την Έδεσσα δουλεύουμε για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Για τις αλλαγές στον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου: Για την ώρα τα πράγματα είναι αλλαγμένα γιατί προσπαθούμε να παίξουμε με βάση την αμυντική μας λειτουργία και μετά να προχωρήσουμε στην επίθεση.

Το πετυχαίνουμε και θα συνεχίσουμε να το πετυχαίνουμε. Ο κόουτς ζητά να δουλεύουμε στην άμυνα και θα βρούμε πολλά γκολ και στον αιφνιδιασμό.

Για την ύπαρξη ξένων παικτών στις ομάδες: Είχα χρόνια να ζήσω τρεις ξένους. Δείχνει ότι η ομάδα θέλει να περάσει σε πιο επαγγελματικά επίπεδα.

Είναι ακόμα περισσότερο επαγγελματίες οι ξένοι, έρχονται να παίξουν μόνο χάντμπολ. Βοηθά αυτό να μας βάλει όλους σε κλίμα επαγγελματισμού μόνο σχετικά με το χάντμπολ. Εγώ για παράδειγμα έχω τώρα το πρωί τη δουλειά μου και μετά την προπόνηση.

Για την τηλεοπτική κάλυψη του ελληνικού πρωταθλήματος: Είναι θετικό που υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη. Υπάρχει κάλυψη μέσω της ΕΡΤ, αυτές οι κινήσεις μόνο καλό κάνουν. Βοηθά το άθλημα πολύ αυτό και όλα όσα γίνονται για να φτάσουμε πιο κοντά στον τρόπο λειτουργίας του χάντμπολ στο εξωτερικό.

Για το δέσιμο του κόσμο του ΠΑΟΚ με την ομάδα χάντμπολ: Στον κόσμο αρέσουν τα σκληρά μαρκαρίσματα, η έννοια των πολλών γκολ και το αγαπάει ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΟΚ το χάντμπολ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα