H ΔΟΕ ζητεί να γίνουν άμεσα εκλογές στην ΕΟΕ με νόμο! (pics)

Gazzetta team
H ΔΟΕ ζητεί να γίνουν άμεσα εκλογές στην ΕΟΕ με νόμο! (pics)

bet365

Έπειτα από την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή από το Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητείται ακόμη λύση αναφορικά με την ηγεσία της κορυφαίας μας αθλητικής επιτροπής.

Oπως γράφει αποκλειστικά η ιστοσελίδα paralympicus.gr, στις 13 Σεπτεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, απέστειλε επιστολή προς την ΔΟΕ, με την οποία ανέλυε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Επιτροπή, μετά και την άρνηση του Επίτιμου Μέλους της ΔΟΕ Λάμπη Νικολάου,να προχωρήσει σε διενέργεια νέων εκλογών. Στην ίδια επιστολή, ο Σπύρος Καπράλος επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τον Υπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος του μεταφέρει την πρόθεσή του να μεσολαβήσει ώστε να δοθεί λύση στο υπάρχον θέμα.

Η απάντηση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για το συγκεκριμένο θέμα, ήρθε εννιά ημέρες αργότερα και ουσιαστικά δίδει την συγκατάθεσή της για την πρόθεση του Υπουργείου Αθλητισμού της χώρας μας να ‘εμπλακεί’ στην εκλογική διαδικασία, χωρίς αυτό να παραβιάζει την αυτονομία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Σημειώνεται μάλιστα, ότι συναινεί με το σκεπτικό ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά ιδιάζουσα κατάσταση.

Ακολουθεί επιστολή της ΔΟΕ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα