Φέντερερ Ναδάλ μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία! (vid)

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Φέντερερ Ναδάλ μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία! (vid)

bet365

Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ έπειτα από 37 φορές που έχουν βρεθεί αντίπαλοι, απόψε για πρώτη φορά στα χρονικά υπήρξαν συμπαίκτες στο πλαίσιο του Laver Cup που φιλοξενείται στην Πράγα.

Το "ευρωπαϊκό" δίδυμο επικράτησε του "παγκόσμιου" ζευγαριού, το οποίο αποτελούσαν οι Σαμ Κουέρι και Τζακ Σοκ με 6-4, 1-6, 10-5 και έτσι η team Europe προηγείται στη βαθμολογία με 9-3.

Το θέαμα του να παρακολουθείς τους δύο κορυφαίους παίκτες στην σύγχρονη ιστορία να βρίσκονται για πρώτη φορά συμπαίκτες ήταν πρωτόγνωρο και συνάμα συναρπαστικό.

Η ιδέα δε, να συμπρωταγωνιστήσουν στην συγκεκριμένη διοργάνωση μεγαλοφυής, καθότι συγκέντρωσε τα βλέμματα απ' όλον τον πλανήτη.

Νωρίτερα, ο Νικ Κύργιος της World team επικράτησε του Τόμας Μπέρντιχ με 4-6, 7-6(4), 10-6, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του στα απλά.

Θυμίζουμε η μοναδική νίκη που έχει πετύχει η World team στα διπλά είναι αυτή των Νικ Κύργιου και Τζακ Σοκ επί των Τόμας Μπέρντιχ και Ράφα Ναδάλ.

Διευκρινίζεται ότι οι νίκες της πρώτης ημέρας χάριζαν από έναν βαθμό στην εκάστοτε ομάδα, οι σημερινές από 2, ενώ οι αυριανές (24/09) από 3. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Σε περίπτωση ισοπαλίας 12-12 με την ολοκλήρωση όλων των ματς, προβλέπεται 5ο ματς που θα καθορίσει τον νικητή.

 

Τελευταία Νέα