Γεύμα παρέθεσε ο χρηματοδότης του Εθνικού Πειραιώς στην ομάδα πόλο γυναικών

Gazzetta team
Γεύμα παρέθεσε ο χρηματοδότης του Εθνικού Πειραιώς στην ομάδα πόλο γυναικών

bet365

Για να δημιουργηθεί μια ομάδα από την αρχή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι το καλό κλίμα μεταξύ των μελών της και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται πλήρως οι άνθρωποι του Εθνικού Πειραιώς.

Κάνοντας πράξη το «δέσιμο» του συνόλου εκτός νερού, ο χρηματοδότης της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιώς, Δημήτρης Κολοβός, παρέθεσε δείπνο στις παίκτριες το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του Αιγάλεω.

Άπαντες ήταν παρόντες, από τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο προεξάρχοντος του Κώστα Βαμβακάρη και τις παίκτριες, οι οποίες δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τους υπευθύνους για την όμορφη κίνηση, καθώς δεν είναι κάτι συνηθισμένο, όπως σχολίασαν αυθόρμητα, ενώ επικράτησε ιδιαίτερη ικανοποίηση για τα μαγιό προπόνησης που παρέλαβαν όλες ανεξαιρέτως.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι άνθρωποι του συλλόγου φρόντισαν να κάνουν έκπληξη σε δύο αθλήτριες της ομάδας, την Κάτια Μιχαηλίδου που είχε γενέθλια στις 15 του μηνός και στη Μάντω Δουρέκα για τα επερχόμενα γενέθλια της στις 26/9.

Παράλληλα, η πιο σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η ομιλία του ασφαλιστή της εταιρείας, MetLife, Κώστα Λαδόπουλου, προς τα μέλη της γυναικείας ομάδας, όπου τους εξήγησε αναλυτικά τι περιλαμβάνεται στην ασφάλεια που τους παρέχει από φέτος ο Εθνικός Πειραιώς, με πρωτοβουλία του Δημήτρη Κολοβού, γεγονός που αποτελεί καινοτομία στον χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Τα κορίτσια ενημερώθηκαν ότι θα έχουν νοσοκομειακή κάλυψη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, για οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί, ενώ οι παροχές σε γενικότερο επίπεδο δεν θα σταματήσουν εκεί.

 

Τελευταία Νέα