Ο Βλαχόπουλος ξεσπά με αφορμή τις καταγγελίες Καλαφατάκη!

Gazzetta team
Ο Βλαχόπουλος ξεσπά με αφορμή τις καταγγελίες Καλαφατάκη!

bet365

Aλυσιδωτές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της πρώην βολεϊμπολίστριας της ΑΕΚ, Αγγελικής Καλαφατάκη, με τον διεθνή πολίστα Άγγελο Βλαχόπουλο να παίρνει θέση δημόσια.

Αποδέκτης απαράδεκτων συμπεριφορών από τον προπονητή και τη διοίκηση της Ένωσης έγινε τόσο η ίδια όσο και οι συναθλήτριες της όπως μπορεί να διαβάσετε ΕΔΩ.

Τα όσα απαριθμεί φαίνεται πως έδρασαν καταλυτικά στο να ανοίξουν τα στόματα κι άλλων αθλητών. Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του διεθνή πολιστα, Άγγελου Βλαχόπουλου ο οποίος αναφέρει: «Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια!
Το σημαντικότερο πρόβλημα δεν είναι ότι μία ομάδα δεν τήρησε κάποιο συμβόλαιο, αλλά πως καμία Αρχή σ' αυτή τη χώρα δεν νοιάζεται γι αυτό!

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν καταδικάζονται όλοι αυτοί που βάζουν τις υπογραφές τους σε αυτά τα συμβόλαια...

Το να είσαι «παράγοντας-μάνατζερ» δεν σημαίνει ότι μπορείς να παραμυθιάζεις παίκτες ή να λες ψέματα στον κόσμο της ομάδας, επειδή δεν κατάφερες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου!

Και επειδή αυτό συμβαίνει και στο πόλο θα ήθελα να θυμίσω σε όλους εσάς τους πολίστες και πολίστριες που δεν είσαστε μέλη του ΣΕΑΥ (Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης) ότι ένα θέμα που συζητήσαμε και προτείναμε πριν από 2 χρόνια ήταν ομάδα που χρωστάει έστω και 1 cent από την προηγούμενη σεζόν να μην μπορεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

ΥΓ. Δεν γίνεται αθλητές του ΟΣΦΠ ή του ΝΟΒ να προσπαθούν να λύσουν τέτοια προβλήματα τη στιγμή που τηρούνται στο ακέραιο τα συμβόλαια τους και κάποιοι που τα βιώσατε ή τα βιώνετε να απέχετε από την προσπάθεια»

 

Τελευταία Νέα